Kapott már valaki büntetést telefonálásért, biztonsági öv nem használatáért, amióta az új "okos traffipaxok" vannak? Én nem is egyszer mentem már át alatta biztonsági öv nélkül és telefonálva is, de semmi. Nagy kamu az egész?
2018. nov. 10. 16:07
1/4 anonim válasza:
Becsatolatlan övet, telefonálást nem tud figyelni a VÉDA, hiába mondják/írják, hogy tudja.
Illetve mivel ez a két szabálysértés nem tartozik az objektív felelősség hatály alá, így automatikusan nem is lehet küldeni a csekket a büntetésről, hanem előtte meg kellene tudni a szabálysértő kilétét.
2/4 Alex Fly válasza:
Pontosabban tudja figyelni, de mivel nem tartozik az objektív felelősség hatálya aláb így nem sokra mennek vele... Szóval nem használják ezt a feature-t.
3/4 anonim válasza:
Gratulálok kérdező. Remélem még bagóztál is közben ...és ilyen hülyéknek jogosítványt adnak. Te jóságos úúristen 🙄 2 ezerért lehet telefontartót venni, 4 ezerért meg bluetooth headsetet (hogy legalább mást ne nyírjál ki, ha az nem is érdekel, hogy te megdöglesz az első karambolnál, mert nem vagy bekötve)
4/4 Hozé don Padrafos válasza:
Hát a traffipaxtól ilyet ne várjunk. De a zseblámpa formájú 4K-s 178 fokos látószögű biciklikamerám képes az oldalról engem elütő autó rendszámát is még felvenni, és wifi kapcsolattal felhőbe tenni, mielőtt a vezető kiszáll és megver, meg összetöri a kamerát. Én rendszeresen rögzítem a szabálytalanságokat, és ezzel én is frissen tartom a kresz tudásomat. Irtózom az olyan helyzetektől, amikor nem látom, hogy valaki azért lassít, mert nekem van elsőbbségem és észrevett, vagy csak üzenetet ír, és nem tud rólam, meg a kereszteződést sem észlelte, és simán elcsap. Azt tanácsolom, ha elütsz, akkor úgy csináld, hogy ölj is meg, ha nem akarsz kínhalált halni! A kitört lábammal fogom a tokodat átdöfni és közben a g-cim kispriccel az élvezettől, ahogy szenvedni látlak TÉGED kedves kérdező, és örömmel megyek utánad a halálba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!