Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik Vírusírtó legyen?

Melyik Vírusírtó legyen?

Figyelt kérdés

Most nemt van a gépemen a Kaspersky Anti-vírus 2010. Gondolkodtam, hogy rakok valamit helyette(a kaspersky-t leszedném, és a helyére vmit).Megéri leváltani?

Ha igen mit rakjak a helyére? Norton, Avast, Microsoft Security Essentials, Panda CLound anti vírus(legújabb), Eset nod 32 antiv. 4, Avira? Melyik? Ajánlhattok ti is.

Hozzáértők válaszát kérem, a laikus én vagyok:)

2010. júl. 27. 14:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nem bírtál választani a kint lévő 690 ugyan ilyen kérdés valamelyikéből?

Teljesen mindegy mit használsz, ahány ember annyi választ fogsz hallani, mert az ilyen jó, olyan, jó, mióta azt használom... blablabla... Legyen valami ami nem húzza a gépet azt kész. Nekem Avast van.

2010. júl. 27. 14:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Szakértő nem vagyok, informatikus nem vagyok, sőt, lány vagyok, de ha nem baj, válaszolnék, mint a témában nagyon olvasott ember (problémám volt, utánaolvastam, és elkezdett érdekelni).

Én NEM szedném le helyetted a Kaspersky-t. Az az egyetlen vírusirtó, ami hajlandó lennék megvenni. Szinte csak jókat olvastam róla.

Amúgy még a NOD32 is jó, ha nem crack! Újságkód van hozzá, elv. havonta. Ha megnézed, elég sok hivatalos helyen használják, ahol vérre menő a biztonság. Nekem csak a nagyképű reklámja és a dicsőítése miatt nem szimpatikus...

Jelenleg avast! (5)-felhasználó vagyok, ha nem jársz annyit veszélyes helyeken, és időnként mással is megnézeted a gépet, tökéletes. Ez a vírusirtó talán a legprofesszionálisabb az ingyenesek között. A web-védelme nagyon jó, és a fizetős változata semmi lényegessel és kipótolhatatlannal nem tud többet.

2010. júl. 27. 14:51
 3/12 anonim válasza:
én nod32 Antivirust használok, persze tört kóddal, naprakész, valósidejű védelemmel van ellátva, de tapasztalataim azt mutatják, h a valósidejű védelem mellett azért sokszor kell teljes rendszervizsgálat. de előnye hogy kevés memóriát eszik. a kaspersky is meg az avast!5 is nagyon jó
2010. júl. 27. 15:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Maradhat a Kaspersky, de ha mindenképpen váltani akarsz akkor a felsoroltak közül csak valamelyik Symantec termék(Norton) jöhet szóba.
2010. júl. 27. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
NEM vagy normális ha a Kaspersky-t leszeded. Az egyik legjobb kereskedelmi forgalomba kapható termék. Itthon több mint 6 éve használom nem egy gépen, abszolút megéri. Egyébként érdekelne, hogy miért szednéd le!
2010. júl. 27. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Avast 5-öt ajánlom.
2010. júl. 27. 21:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Symantec (norton) vagy válts Kapsersky IS re :)
2010. júl. 27. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyébként az avast állítólag lassítja a gépet. Most olvastam. Én nem tudom, ahhoz le kéne szednem, hogy erről nyilatkozzak.
2010. júl. 27. 22:29
 9/12 anonim ***** válasza:
Én a Norton valamelyik termékét ajánlom, azok nagyon megbízhatóak, és már elég régi motoros ahhoz hogy a fentiek közül mindet lekörözze.
2010. júl. 28. 09:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Az ingyenesek közül az Avast a legjobb, meg az AVG - de az jobban fogja a gépet. Az Avira is nagyon jó, de azt nem tudom, van-e ingyenes..

Valójában nincs egyértelmű válasz, ez géptől, és netezési szokásoktól is függ!

Viszont a Pandát én nem tenném fel..

2010. júl. 28. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!