Megfordítom a már itt is, de máshol is milliószor feltett kérdést: Melyik a legrosszabb vírusirtó? És miért?
Egyik sem tökéletes és mindegyik jobb a semminél.
Nincs olyan, hogy legrosszabb, és olyan sincs, hogy legjobb.
Én a Nod32-t használom, nekem ez vált be, azt mondom, hogy ez a legjobb, de ezzel lesznek akik nem értenek majd egyet.
Legrosszabbat nem tudok mondani, eddig nem volt olyan, amivel problémám akadt volna...
A rósz Vírusirtó ebbe az esetbe tág fogálom
fel lehet sorolni kategóriák szerint de ki ki döntse el kinek mi a rósz kinek mi a jó.
A. -Egyszerű kezelni, megbízható termékek (legkevesebb gonddal jár a beállításuk is a kulcsok beszerzése):
#Eset termékek (vírusirtó-Nod ;E.S.Security)
#Agnitum termékek (vírusirtó ;S.Security)
#Avast (vírusirtó)
#BitDefender termékek mind
#Avira
B.-Nehezebb kezelni,Megbízható termékek(beállításuk némi tudást igényel is ezáltal vagy lelassítjuk a gép teljesítményét vagy ellenkező esetbe romlik a biztonságunk):
#Kaspersky termékek mind
#Symantec termékek mind
#Avast S. Security
Ezenkívül le kell szögezni hogy egyik némelyik termék verziójába ami ingyenes -nincs levelező ellenőrzési modulja! ezért arról másik programmal kell gondoskodni .
Jó, én a valódiakra gondolok. :)
S lehet, hogy nincs legrosszabb, de személyes véleményeket szeretnék.
A ClamAV-nak tényleg egyetlen előnye van, hogy teljesen ingyenes. (Ezzel alighanem az egyetlen, mivel az ingyenes vírusirtók zöme csak magáncélra ingyenes.) A felismerési hatékonysága viszont igen gyér.
Azon túl nincsenek kiugróan rossz irtók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!