Vírusirtó a netről, de hogyan?
Abban kérném a segítségeteket, hogy 10 napon belül lejár a vírusirtó a laptopomon és nem tudom, hogy megéri-e a netről letölteni valamit rá, egyáltalán lehet-e, vagy vigyem el valakihez, de kihez.
Nem vagyok egy számítógép zseni és kérlek ne nevessetek ki a kérdésért.
Most avast van rajt és xp van telepítve a gépen.
Köszönöm.
ez ingyenes, de csak az alapokat tudja. ha gondolod, próbáld ki. gondolom a letöltés és a telepítés menni fog :-)
"Az AVAST -ról bebizonyították hogy néhány vírust be enged sajnos..."
Ezt nem kellett bebizonyítani. Nyilvánvaló, hogy minden vírusírtó beenged néhány vírust. Nem kell túlmisztifikálni a dolgot- Persze fontos hogy legyen a gépen, de még fontosabb hogy értelmesen viselkedjen az ember az interneten. Van olyan fokú hülyeség, ami ellen semmiféle vírusírtó nem véd. Használd amelyik tetszik. egy fontos kritérium van, legyen folyamatosan frissítve!
Tört vírusírtóok potenciális veszélyt jelenthetnek, sosem tudhatod hogy aki a törést megírta, mit épített még bele.
Helyedben valamilyen free megoldást választanék.Ha a Wined Genuine MS-től ingyenesen letölthető a MS Security Essentials. Ingyenes megoldássaL rendelkezik még Avira, AVG, Avast. Google bármelyiket megtalálja neked.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét!!
A letöltéssel majdnem gondom volt, pedig nem vagyok szőke. :)
Végül az avast mellett döntöttem és remélem, hogy mindent jól csináltam, aktuális verziónak most ezt írja ki, hogy 6.0.1289.
Mindenkinek megy a pipa.
Nekem az asztalin régen Nod32 volt, de tényleg belassította.
ESET-NOD valódi licenszkóddal nem lassít, de ez bellításoktól is függ (jelzi, hogy ez lesz a következménye, ha bejelölöd). Törtet vírusirtóból tilos használni! Aki átkozza a "Nod"-ot, az kínai, kazah, orosz stb. szerverekről frissiti, nem ér semmit.
Eset Smart Security5 lenne a számodra megfelelő, van 30 napos próbaváltozata, ha lejár, szerezz be hozzá újságkódot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!