Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Siemens küldhet számlát a...

Siemens küldhet számlát a Solid Edge használat után? Telepítéskor nem írta hogy fizetős viszont nem tudom hogy diákverzió-e

Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 11:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Magánszemélyként a kutya se fog foglalkozni veled. Amit írnak erről a proceduráról valójában a) bromság b) siemens szemszögéből illegális.

Ezt szerintem simán csak a magyar forgalmazó találta ki. Eddig mindenhol azt hallottam,hogy a forgalmazó mondta nekik,hogy van ilyen. Másik dolog,hogy a legenda szerint email -t küld neked a siemens hogy fizess ennyi meg annyi ezer euro-t. De honnan tudja meg az email címed és a saját (cég)nevedet? :) Hallottam már a papíros levelet küldenek mendemondát is. Az IP címedből lehetetlen megmondani,hogy ki vagy harmadik fél esetében. Rendőrségi feljelentés nélkül esélytelen. Így ha nem a rendőrség jött akkor nem is tudhatja a címed amire számlát tudna küldeni. Egyszerűen kivédhető a dolog. Nem a SE ben teszed rá a rajzodra a cégadataidat. Egy megbíztható személytől hallottam ilyen jellegű infót eddig,ő inventorral járt úgy,hogy minden szirszart ráírt a moszkockára és telefonált neki a forgalmazó (cégnév alapján a telefonszám is ott volt az interneten),hogy ha úgyis ennyit használja céges környezetben nem e gondolná,hogy megvásárolja a terméküket? Még egy izmosabb kedvezményt is ajánlottak neki.

SE diákverzióval az a baj,hogy pl a standard parts -ot elfelejtheted vele. :( így nincs benne framing, piping, wiring,stb.

A diákverzió írja hogy ő egy diákverzió. Egyébként 2 havonta (a pontos időintervallumra nem esküszöm meg,de szerintem 2 hó) új email címről újra tudsz regelni. Még így is egy baromi jó reklám ez,mert ezt tanulod meg,ha elmész valahová dolgozni valószínűleg legális verziót vesznek és megtérül az ingyen diákverzióztatás.

2020. márc. 16. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!