Svchost . Exe - inditás után 2perc és leáll, majd ujra beindul-virus lesz (gonmdolom) 50%+proci hasznalat, teendo?
virusirtot futattam a keszitoi eleg jok voltak-feladatkezelobol az eredeti svchost.exe re mutat, de nem hiszem h az-hisz 0%proci hasznalaton szokott lenni, edig nem volt ilyen gond az svchost-al-tegnap letoltes... és jah kaptam egy cuccost
szoval avast nem talalt semmit -torolni gondolom csak eredetit tudnam (eredeti svchost-ot)-de ha mindennek a vege fele leszek kk utso elottikent megprobizom
teendo? gondoltam merevlemez csupaszitasra, de az ... utso lehetoseg
most vettem eszre ketto svchost.exe fut, miutan 2 percnel kikapscolt-gondolom az eredeti,
feladat kezelo folyamatok menu egyiknek se latja a nevet, reszleteknel mind2nek van neve, de ua a tarolo hely (windows/sys64)
és az egyik 10-70%prcoit hasznl masik meg normalisan mukodik, ha lelovom a 10-70%proci fogyasztom ugyanugy kikapcsol a windows, mint ahogy a sima svchost kilovesenel kene kikapcsoljon-win10 64 bit
ui: 2 percnel mikor kikapcsol a svchost(gazdafolyamat)
akkor bejon az ablak h progi bezarasa-ha ranyomok m1 h mivan kikapcsol a gép am már fél oraja nem nyomtam rá, és mukodik,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!