Tudom, hogy ez szubjektív, de melyik sztetek a legjobb INGYENES vírusírtó?
Ingyenes:Avast!
Fizetős (én megvettem és 100%ig megfelel):Kaspersky Internet Security 2011 vagy Norton Internet Security
Nem ajánlott:Bármilyen ESET termék ha ingyen adják akkor se fogadd el.
Esetleg ha gyenge géped van akkor avira (ingyenes de angol)
Az Avast mellé még ajánlom a Comodo tűzfalat és a Malwarebytes Anti malewaret (ezt elég heti 1x lefuttatni)
comodo internet security
ez egy komplett védelmi rendszer van benne vírusvédelem, tűzfal, kémprogram védelem, anti rootkit védelem, web védelem, e-mail védelem, remélem jól írta mert már elég rég használtam, de szerintem ez a legjobb ingyenes ami kompett
az avg, az avast, az avira ingyenes változata mind olyan mint egy "csonka kezű" ember, valami nagyon lényeges mindig hiányzik.
Ha jó védelem kell, nem ajánlok ingyeneset!!
Ott a kiváló felismerésű és heurisztikájú Avira rettenetesen lebutított ingyenes verzióval, amiben nincs levelezés-védelem, rootkit-védelem, web-védelem. Én mindet nagyon fontosnak tartom a 3 közül. Ja, és még hallottam róla, hogy az ingyenesben nincs teljes értékű heurisztika.
Ott az AVG, ami szintén le van butítva, ha az ingyeneset akarod. Én még a 8.5-öst használtam, ami másfél hónap múlva repült a gépemről (jó, a fő ok az, hogy ette a rendszert, de azt valószínű javították a 9-esben).
Ott az avast!, ami teljes értékű. Ezt használom már majdnem egy éve, meg régebben is 1 évig. Semmi lényeges elem nem hiányzik belőle, rettentő sokat tud. De sokat átenged. Azért használom ezt, mert szeretem, és nálam nem annyira vérremenő a biztonság.
COMODO, MSE: Ezekről annyira nem merek nyilatkozni, nem sokat hallottam róluk.
Mondanám, ha a felismerés a lényeg, mégis válaszd az Avirát, de saját szememmel láttam, hogy két napig nem frissített, és állítólag vannak máskor is gondok az ingyenes frissítésével. Akkor talán avast!, barátságos, könnyen kezelhető, "beszél" magyarul, de kell a kiegészítő védelem. Nekem, akinek annyira nem fontos a biztonság, Malwarebytes' és Win. Defender is van mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!