S. O. S! meg vagyok hack-elve valaki segítsen pls?
Az lenne a problémám hogy már 3 napja folyamatosan kapom az e-mailokat hogy ide oda meg amoda léptek be, szerencsére még egyik accountot sem sikerült meg szerezniük. viszont kezdek vélni hogy lassan lesz olyan amit sikerül.
jelenleg windows defender használok, természetesen nem csak ültem az ügyön egész végig kipróbáltam pár másik AV-t amelyek azt írták hogy rés keletkezet a tűzfalamon és emberek tudnak hozzá férni bizonyos dokumentumhoz, de persze az adott AV ezt csak pénzért hajlandó megoldani.
szóval abban szeretnék segítséget kérni hogy hogy tudom ezt a bizonyos rés betömni ingye?.
Előre is köszönöm a válaszokat!
E-mail fiókodba be tudsz lépni? Azzal tudnak elsődlegesen hozzáférni bármilyen más további regisztrált fiókodhoz. Ha van hozzáférésed, akkor annak biztonságát kell erősíteni, például kétfaktoros hitelesítéssel amíg nem késő.
Én első körben azt ellenőrizném a rendszerben, hogy tényleg történt-e bármi, nem csak adware szórakozik-e. Ezek olyan kéretlen ablakokat dobnak fel ami veszélyhelyzetre meg támadásra figyelmeztet, közben semmi más nem történik, csak rá akarnak venni hogy fizess egy programért.
Malwarebytes Antimalware-t próbálj futtatni, az ingyenes módban is vizsgál.
Sokszor csak a böngészőbe férkőzik be egy kártevő kiegészítőként/add-onként, és az próbál az oldalakhoz hozzáférni, míg ki nem törlöd a kiegészítők közül.
köszönöm a válaszodat, letöltöttem a walwarebytes nevezetű programot és az első keresésnél talált is valamit
SearchYa nevezetű beállításjegyzék értéket illetve egy SearchYa beállításjegyzék kulcsát ezeket el is távolította
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!