Egy notebookra mekkora veszéllyel van ha olyan helyen van bedugva az elektromos hálózatba ahol nagyon rossz a földelés?
Hát inkább legyen megjavítva a földelés, az a biztos.
De egyébként az előző tápom teljesen földeletlen volt (gyárilag), és 5 évig használtam gond nélkül. Utána is csak a kábel törött el.
Mivel a laptop egyenárammal megy, amit a tápja alakít át 24 voltra, így a földelésnek már semmi köze nincs a rázáshoz mikor töltőn van a gép.
Ha ráz is az teljesen más miatt van.
Lusta vagyok leírni, miért lehetetlen a földelés hiánya miatt rázó laptop.
Úgyhogy inkább:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Nem statikus töltés.
Szerezz egy fém laptopot és dugd be földeletlen konnektorba.
Folyamatosan bizserget, főleg ha simogatom
Istenem... #6 villamos szakon végeztem, szóval inkább bele sem mennék ebbe az egészbe, mert fáj ez a sok hülyeség.
Meg amúgy sem fogod fel, hogy mi a különbség a váltakozó és egyenáram között.
Úgyhogy inkább dugdossál továbbra is százas szeget a hálózati dug-aljzatba, és simogasd.
Ne te villamos zseni. A tudomány emberének kéne lenned, aki nyitott új dolgokra. Ha azt mondja a felhasználó hogy valami történik ami szerinted nem lehetséges akkor nem azt mondod hogy hülye vagy, hanem utánajársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!