Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Virusos lehet a gépem?

Virusos lehet a gépem?

Figyelt kérdés
Ha letöltök egy filmet mely 700 MB a megaupload-rol a forgalom méröm mégis 730 MB mutat.Lehetséges egy átlagosan 4% csomaghiba a letöltésnél? Avast , Spyware terminator valamint MalwareBytes védelemem van. Ha valaki tud egy jo modszert mellyel ki lehet mutatni akár ismeretlen virust is (amit nem vesz észre a virusirto) küldjön privát üzenetet.
2010. júl. 17. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
A mérőke sose mér pontosan. Egyébként létezik még adatforgalomkorlátozott net?:D Lehet én vagyok túlságosan elkényeztetve 30/20 Mbit Digivel 3500 Ft-ért
2010. júl. 17. 23:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha letöltesz akkor fel is de ezt a kliens mutatja ! Tehát le/fel összesen lehet annyi és igen az az adat forgalmat a szolgáltató számlázza!
2010. júl. 18. 00:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Megaupload nem csak simán letöltős dolog? Mert amit te mondasz, az torrenttrackeren szokott így lenni.
2010. júl. 18. 00:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem csak torrentnél van feltöltés. Minden letöltésnél mennek szereverek irányába (felfele) is csomagok, hiszen tudnia kell, hogy mit kér a kliens, ill minden egyes fogadott TCP csomagról megerősítést küld vissza a kliens, hogy megkapta.
2010. júl. 18. 07:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Aha, igen, valóban, görög va na falóban. Csak nem tudtam, hogy ez ekkora mértékű.
2010. júl. 18. 09:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönm a válaszokat.Kicsit megnyugodtam mert azt láttam hogz fel is tölt azt gondoltam hogy TCP-t igazol visza, de az is lehet hogy kérelem is ment a következö csomagért és igy az a teljes forgalom 4% is lehet.Tehát nagy valoszinüséggel nincs virusom.
2010. júl. 18. 14:09
 7/7 Teknős2000 válasza:

Futtass egy online scan-t az nem hazudik én ezt szoktam használni : [link]

ja én nekem amúgy Avira Virusirtóm van .

ja meg ha valamit letöltesz akkor előtte nézd meg ezzel a progival feltölti és van ott 19 db virusirto és azok egyesével megmondják h mi a helyzet link: [link]

ja meg még jöhet a végén egy search&destroyer : )

lényegében ennyi

2010. júl. 19. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!