Mit javasoltok ebben az esetben?
Itthon egyre csak gyűlnek a képek, videók a családi történetekről és nem érzem úgy, hogy a gép, illetve egy biztonsági külső hdd elég lenne.
Nem tudtok ajánlani valami cuccot, ahová feltölthetem a cuccaim és biztonságban vannak?
Nyilván nem gond, ha havidíjas.
Ha nem gond a havidíj akkor van 4-5megbízható. Mondjuk Google drive és társai.
nekem megfelel olcsón itthon RAID+külsőn,mert ez a legolcsóbb.
Személyes fotókat és videókat online SZIGORÚAN SEHOVA!
Ha nem érzed úgy, hogy a PC-d és egy biztonságosan eltárolt USB HDD elég, akkor keress egy másik offline alternatívát. Bármit, csak ne egy olyan online szolgáltatást, ami nem áll a te kezelésedben és a szolgáltató adott szaván kívül semmi sem garantálja az adataid biztonságát és személyazonosságod védelmét.
A legtöbb felhőtárhely, még a fizetősök is a feltöltéstől számítva saját tulajdonukként tekintenek minden adatra, ami a rendszerükbe kerül.
Jó, hát ez oké.
Én is ezen filóztam, hogy az offline egyértelműen jobb, de mi van ha beugrik?
Ismerősöm videós, úgy beszart a rendszere, hogy laza másfél milla volt, amiért valami pesti cég visszaszedte az anyagot.
A felhőben meg ott van, de igazából kit érdekel, ha a családi születésnapi fényképet más is látja vagy megnézi a Google?
Max az elv miatt lehet lazadni, kár nem származik belőle.
Engem érdekelne, hogy mire használják a fényképeimet, videóimat és egyéb személyes adataimat. Nagyon is rám tartozik, hogy mit kezdenek vele.
Egyébként néhány hónapja volt itt egy kérdező, aki online tárolta a családi fotóit és elvesztette az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!