Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nos Le lehet hülyézni, de mit...

Nos Le lehet hülyézni, de mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Nos az a probléma , hogy van egy Nokia 6233-as telóm (Nem a telóval van baj) . A Memo kártyát lejelszavaztam , és elfejeltettem a jelszavamat ... (Át akartam rakni egy másik telóba )

Tudtok valami tippet adni ? Nagyon SÜRGŐS !!!!

2010. júl. 14. 15:40
 1/8 St.Germain válasza:

Vegyél másik kártyát, és ha még egyszer lejelszavazod, vagy írd fel valahova a jelszót, vagy a neved legyen a kód. A hülyeség határtalan. Ebből most tanultál.

És valószínűleg azért nem válaszolt senki, mert röhögnek otthon, és erre nincs mit írni.

2010. júl. 14. 15:54
 2/8 A kérdező kommentje:

öööö a telómban működik , csak egy másikban telóban nem :D Nem kell újat venni

:D

2010. júl. 14. 16:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Formáztam a kártyát , de így sincs semmi ( Lementettem mindent az arra a telóra , ami működik , és csak a fontosakat ...)
2010. júl. 14. 16:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Aktuális még a dolog ?
2010. júl. 14. 16:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Aha , még igen
2010. júl. 14. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Bekapcsolom a privát üzenet írás lehetőségét és ha elküldöd a telód IMEI /*#06#/számát akkor visszaküldöm azt a kódot amivel vissza tudod állítani 12345-re ,alapra.
2010. júl. 14. 16:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Előző Nem tudok neked írni ...

Add meg az e-mail címedet

2010. júl. 14. 16:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Már meg van
2010. júl. 14. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!