Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tavasszal, még hideg vizben...

Tavasszal, még hideg vizben milyen ízvilággal érdemes hogászni?

Figyelt kérdés
Édes, fűszeres, halibut stb...
2019. márc. 19. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Kiinduló tipp az édes.

A fűszeres, halas, büdös alapvetően felmelegedett vizekre ajánlottak.

A gyakorlat meg esetenként mehet szembe az elmélettel.

Vannak halas-édes, fűszeres-gyümölcsöd, meg ki tudja még milyen kombinációk...

Arról kevesebbet beszélnek, hogy a víz kémhatása és az etetőanyag hatékonysága között milyen összefüggések lehetnek.


Azt se hagyd figyelmen kívül, hogy a horgászcikk gyártás olyan üzlet, ahol a gyártók a horgászokat akarják megfogni... mindent nem szabad elhinni.

2019. márc. 22. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!