Tavasszal, még hideg vizben milyen ízvilággal érdemes hogászni?
Figyelt kérdés
Édes, fűszeres, halibut stb...2019. márc. 19. 19:42
1/1 anonim válasza:
Kiinduló tipp az édes.
A fűszeres, halas, büdös alapvetően felmelegedett vizekre ajánlottak.
A gyakorlat meg esetenként mehet szembe az elmélettel.
Vannak halas-édes, fűszeres-gyümölcsöd, meg ki tudja még milyen kombinációk...
Arról kevesebbet beszélnek, hogy a víz kémhatása és az etetőanyag hatékonysága között milyen összefüggések lehetnek.
Azt se hagyd figyelmen kívül, hogy a horgászcikk gyártás olyan üzlet, ahol a gyártók a horgászokat akarják megfogni... mindent nem szabad elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!