Milyen iz vilagu etetoanyagot erdemes hasznalni hideg vizen?
Édes-fűszeres,édes-büdös beütéssel,édes-halas.
Bármilyen halas.
Lényegében az édes vonal ami nagyon működik,és a halas ami mindig minden körülmények között működik.
Én például narancs-hal kombót imádom télen,vagy a szilva-rák.
De használok nonstop narancsos erjesztett kukoricát.
A kész erjesztett kukoricába 2-3 már öregebb de lédús narancsot félbevágok és beleteszem a vödör erjesztettbe és 3-4 napon ,de inkább 1 heten át : napi 1x keverem,ennyi idő altt narancsos beütése is az erjesztett kukoricának.
De szoktam 2-3 marék 20-as halibutot szórni bele,mert fel nem óldódik,hanem a külső 1-2mm rész leázik ,a kukoricára tapad ez a tömény halliszt-halolaj,és a külső felpuhult réteg ezt a büdös-narancsos ízt átveszi.
Tuti,és filléres,és 5 jegyzett legnagyobb halamból 3 így jött télen.
De még nem beszélhetünk hideg vízről.
Ez még meleg-lehűlő 25-18 fok körüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!