Ha épp készülök eladni 20kgot, akkor érdemes hideg-meleg váltózuhanyt alkalmazni naponta?
Nemrég vágtam bele a dietaba+testépítésbe.
82 kg voltam 60szeretnek lenni
Az első hónap stagnált.
Másodikban olyan volt, mintha vastagabb lennék..
De most ez a 3.honap és hirtelen elkezdtek olvadni a kilók.
Lement 5kg. Féltem a boromet, hogy azután majd azt szégyelhetem, nem a hájam.
Amúgy nemrég derült ki hogy PCOSem van, így van végre értelme elkezdese, mert amúgy bármit tehettem. Nem fogytam egy dekat sem. Most beállított az orvosom a gyógyszereket így hatásosabb lesz.
Vagy kenjem magam valamivel? Már csinálom a valtozuhanyt.. De ha feleslegesakkor nem húzom az időt minden este a zuhany alatt.
Koszonom
23N
Elnézést, új telefon..
Leadni szeretnék 20kgot..de ha valaki még is venné szólhat! 😅😊🍀
Szerencsére tisztában vagyok vele mi a PCOS, utána néztem és teljes listákat kaptam minden etelrol emiatt is tartom a diétákat.:)
Köszönöm
Fehérjere is nagyon figyelek csak ugye az étrendem miatt kicsit nehéz.
Viszont iszom fehérjét.
A reggeli zabkasa és azt is Néha fehérjevel készítem el.
Lassan terveztem fogyni. Ez elég hirtelen ugrott le,nemtudom mi történt.
A váltózuhanynak van értelme, mert a börben lévö izmokat tornáztatja, emellett a vérkeringést is javítja a börben.
Amire oda kell figyelni, az az, hogy mindig hideggel kell befejezni, és utána feltétlen be kell kenni a bört, mert különben kiszárad és veszít a rugalmasságából.
Nagyon jó hatású az olivaolaj, ha a még enyhén nedves börbe maszírozod, az egyik legjobb börápoló szer. Ha a nedves börre kened, akkor hidratáló hatása is van, emellett vitaminokat is tartalmaz.
Köszönöm szépen, amúgy Nagyon jól érzem magam utana. Én testapolo olajat használok, azt mondták ez is jó és nem is drága tehát plusz jó :)
Tehát ez a váltózuhany téma nem humbuk, mint Sok minden? Dejo.
Remelem segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!