Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mért nem megy az úszás?

Mért nem megy az úszás?

Figyelt kérdés
18/F vagyok mellúszni kicsit tudok kb 10-15 métert, már rengetegszer próbáltam megtanulni de nem megy,itt a nyár és ezmiatt égek a strandokon a nők előtt kezdeni kéne ezzel már vmit, tippek hogy jobban mennyen?
2010. júl. 2. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Itt találsz úszóleckéket http://www.youtube.com/

Írd be: How to swim.

swim lesson

swimming

2010. júl. 2. 13:08
 2/4 anonim válasza:
mert talán az emberek nem vízi élőlények.
2010. júl. 2. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj rá annyira!Hidd el,nem minden nő azt nézi,hogy hogyan úszol..nem tudsz mindenkinek megfelelni,mert ez lehetetlen.

Próbálj erőteljes kartempót produkálni,nah meg a lábtempó sem az utolsó,azzal lököd el magad.Próbálj először a medence szélétől elrugaszkodni a lábaddal,és aztán kartempó és lábtempó FELVÁLTVA,ne egyszerre,mert az furcsán jöhet ki!Ja és menj le a víz alá először csak úgy,számolj el először 15-ig,aztán 30-ig,aztán 40-ig és így tovább,és amikor már eljutottál oda,ahonnan nincs tovább(nem érzed,hogy menne a tovább lent maradás),akkor pedig kezdd el a mellúszást,legyen a fejed a víz alatt!És utána meg próbáld meg úgy,hogy a fejed a víz felett van,és normálisan lélegzel..:)

Én 4 év alatt úgy tanultam meg úszni,hogy az első évben sokat segítettek,a másodikban már kevesebbet,a harmadikban magamtól is ment,de a tanár is segített..és a negyedik évben pedig magamtól úszok,de úgy,hogy átúszom a medencét mellúszásban.Gyorsúszásban kevésbé vagyok jó,azzal még csak a fél medencét sikerült átúsznom,de majd ezt is gyakorlom,erősítem a karjaimat,és akkor talán menni fog.És mostmár mindegy,hogy milyen mély a víz,eszembe sem jut fulladozni:D

2010. júl. 2. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem keress egy olyan helyet, ahol nem néznek nagyon (mondjuk egy nem túl mély tó) és gyakorolgass kicsit, én sose jártam tanárhoz (apa tanított) nem jártam úszóedzésre se, mellúszás nekem se megy nagyon, de gyorsba leúszok 1200 M-t meg pillangóba is 200at. Szerintem erősíts rá a karjaidra, lábaidra kicsit, és a technikát sajátítsd el.

2010. júl. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!