Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Milyen úszás tesz jót a...

Milyen úszás tesz jót a gerincemnek, és mennyi az a mennyiség amitől fogyhatnék egy kicsit?

Figyelt kérdés
ferde a hátam , és már sokan mondták hogy az úszás jót tesz neki.Melyik fajta ami használ ez ellen ? Vagy mindegy ? És ahoz hogy egy kicsit lefogyjak , hetente mennyiszer kellene úsznom kb ? 6-8 kilóról lenne szó , persze étrend mellett csinálnám.Aki tud segíteni kérem válaszoljon!
2010. jún. 30. 16:44
 1/4 clint ***** válasza:

sztem mindegy... ussz, nekem is ezt mondták a gerincre...

A fogyással kapcsolatban sztem jobb lenne futni, nem tudom lán vagy e vagy fiu, de ha has és fenék környékéről akarsz fogyni akkor a futás-kocogás jobb lenne. Az uszással ezeket a testrészeken nem erőlteted.

2010. jún. 30. 17:22
 2/4 anonim válasza:
Az úszással inkább izmosodni lehet és formál és megmozgat mindent, csak váltogatni kell az mellúszást, hátúszást, gyorsúszást, de ez nem épp az a fogyókúrás sport. Nekem ez volt a tapasztalatom, amikor úsztam.
2010. jún. 30. 17:27
 3/4 A kérdező kommentje:
fiú vagyok , de futni nem nagyon tudok/szeretek , megfájdul a térdem tőle :(
2010. jún. 30. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Én fél életemet uszodában töltöttem. Ami a 4 úszás nemből a legjobb az a hátúszás a te próblémádra, de szerintem a többi is igen hasznos. És a tévhitekkel ellentétben igenis fogyaszt! Szép szálkás izmokat ad :) Amikor még versenyszerűen űztem egy deka háj nem volt rajtam sehol, most, h abbahagytam látom, hogy mennyire sokat számított az úszás :)
2010. júl. 7. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!