Ezek tudatában képes vagyok megtanulni úszni?
Valamelyest tudok úszni, de azért mégsem. Tudom, furcsa, de nyugodtan úszkálni akár egy helyben “taposni a vizet” nem tudom csak ha beleugrok gyorsan végigúszom a medencét és annyi.
Ezek alapján meg tudnék tanulni normálisan úszni?
Ezt nem értem. Ha végig tudod úszni a medencét, pláne ha gyorsan, akkor biztosan tudsz úszni.
Mi történik veled, ha úszás közben lelassítasz? Elsüllyedsz, mint egy fadarab?
Taposni a vizet és úgy fent maradni kicsit nehezebb azért, az nekem sem megy mindig könnyen, és eleinte nem is nagyon ment.
De például ha hátadra vagy hasadra fekszel a vízen, meg kell, hogy állj úgy, legalább egy darabig.
Nem lehet, hogy valami lelki ok miatt kapkodni akarsz és nem érzed jól magad, ha leállsz egyhelyben vacakolni?
Ha mellúszás közben kicsit lassítasz, vagy akár megállsz, akkor fenn kellene, hogy maradj. De nem próbálkozol? Kicsit rászánod az időt és elszórakozol azzal, hogy fekszel a víz színén akár hason, akár háton, néha picit löksz magadon. Ha meg elsüllyedsz, nincs semmi, majd újra megpróbálod.
A vízen hason fekve meg kéne, hogy maradj, kicsit nyomd a fejed is a vízbe és tartsd bent a levegőt. Nem próbáltad még így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!