Úszós csukázáshoz tudnátok ajánlani botot és orsót?
Figyelt kérdés
Túl sokat nem szeretnék költeni rá, (max 25 ezer környéke..tudom, lehet ennél jóval olcsóbban is, de a plafon ez lenne) minden típus ajánlást szívesen fogadok. Köszönöm szépen2018. szept. 12. 08:10
1/3 anonim válasza:
Nem tudom de nekem egy gagyi teleszkópos bot meg egy működő orsó bőven elég erre a célra :D Par ezerért vegyél valami teleszkópost ha nincs, csukázni bőven elég.25 ezret erre ne költs...:D
3/3 anonim válasza:
Amit találsz a sarokban tökéletes erre a célra, 2,5-3 méteres teleszkópos bot, 40-es orsóval. Márkanév is hótmindegy, nem kell bedőlni semminek, a csuka különösen hülye hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!