Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Honnan tudok szerezni 5-10cm-e...

Honnan tudok szerezni 5-10cm-es élő kishalat XVI kerületben vagy annak közelében? Csukázáshoz kellene csalinak.

Figyelt kérdés

2017. ápr. 10. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia a boltban ~70 ft/db.

Egyébként a bolti csalihal kevésbé "virgonc" és órákig kába a tóban,a más víz szint miatt...Sőt a nagy része megdöglik egy koszosabb/iszaposabb vízben.

Menj le előtte délután a tóra.

Menj oda néhány sráchoz akik úszóznak és 1e forintért adnak neked15-20 db.

Az-az igazi.

Én előtte nap délután 1 spiccbottal 1 doboz csontival leszoktam menni kb 1 óra alatt 25-30-at is lehet fogni.

Az ellenőrnek kezdésnek megmutatom,hogy élve viszem el,csináltam 1 levegőztetős csalihaltartót.

2017. ápr. 11. 12:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdetem hogy hol lehet kapni mert a tóban nagyon bent vannak a kishalak és nem lehet fogni. Direkt körbejártam az egészet és mindenkinek kishal kellett. Szóval fogni vagy szerezni nem lehet. És én konkrét helyet kérdeztem ahol lehet venni nem azt hogy mennyi boltban.
2017. ápr. 11. 19:25
 3/6 A kérdező kommentje:
De köszönöm a tanácsot
2017. ápr. 11. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Csukára a 10 centi alatti csalihal méret kicsi, a 10 centis csalihalat is képes lenyelni egy 25 centis csuka...

Ilyenkor már sok vízből ki lehet fogni a csalihalakat, nem a vásárláson kellene gondolkozni, mert nem sok boltban tartanak már ilyenkor csalihalat.

Műcsalival, pergetve nem lehet ott csukát fogni?

2017. ápr. 12. 03:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha bent van a kishal,akkor klasszikus fenekező : 2 horog (alul felül) : 1 szem csonti + 1 szem mini pufi és ennyi...

Illetve valami etető ami felhőz ,abba pedig csonti.

Dobsz kezdésnek 10-15-öt alapozónak,majd ha odaálltak akkor 2 darab / dobás átlag megvan.

2017. ápr. 12. 07:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a baj neked,hogy "messze vagy" ,mert itt a XI kerületben albertfalván 1 öreg papa magának nevel kárászt és vörösszárnyút 2 tartályban...Ő tudott volna segíteni,csak gondolom ~ 2.5 órás oda-vissza autóút hosszú lenne...
2017. ápr. 12. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!