Honnan tudok szerezni 5-10cm-es élő kishalat XVI kerületben vagy annak közelében? Csukázáshoz kellene csalinak.
Szia a boltban ~70 ft/db.
Egyébként a bolti csalihal kevésbé "virgonc" és órákig kába a tóban,a más víz szint miatt...Sőt a nagy része megdöglik egy koszosabb/iszaposabb vízben.
Menj le előtte délután a tóra.
Menj oda néhány sráchoz akik úszóznak és 1e forintért adnak neked15-20 db.
Az-az igazi.
Én előtte nap délután 1 spiccbottal 1 doboz csontival leszoktam menni kb 1 óra alatt 25-30-at is lehet fogni.
Az ellenőrnek kezdésnek megmutatom,hogy élve viszem el,csináltam 1 levegőztetős csalihaltartót.
Csukára a 10 centi alatti csalihal méret kicsi, a 10 centis csalihalat is képes lenyelni egy 25 centis csuka...
Ilyenkor már sok vízből ki lehet fogni a csalihalakat, nem a vásárláson kellene gondolkozni, mert nem sok boltban tartanak már ilyenkor csalihalat.
Műcsalival, pergetve nem lehet ott csukát fogni?
Ha bent van a kishal,akkor klasszikus fenekező : 2 horog (alul felül) : 1 szem csonti + 1 szem mini pufi és ennyi...
Illetve valami etető ami felhőz ,abba pedig csonti.
Dobsz kezdésnek 10-15-öt alapozónak,majd ha odaálltak akkor 2 darab / dobás átlag megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!