David2014 kérdése:
Tud ajanlani valaki kenyelmes uszoszemuveget?
Figyelt kérdés
a szilikon garnitura eddig nem igazan jott be nalam, eleg mely nyomot hagy a szemem korul, ugy nezek ki edzes utan mint egy 80 eves , valami ultra puha tomites erdekelne, valaki tud ajanlani valamilyent?2015. dec. 5. 14:31
1/3 anonim válasza:
Valamilyen szinten minden szemüveg hagy nyomot, ha azt akarod hogy vízálló legyen. Én aréna szemüvegeket használtam eddig, de azok különböző típusai is elég eltérően viselkedtek. A "Training" nekem annyira nem jött be, a "Zoom II" sokkal jobb, ott állítható az orrnyereg mérete. Mellesleg mindenkinek más az arcformája, úgyhogy nincs univerzálisan tökéletes. Próbálgatni kell, nincs más megoldás, de mondom, valamennyire mindegyik hagy nyomot...
2/3 A kérdező kommentje:
eddig nekem speedo speed socket volt, az egy verseny szemuveg de egy ora hasznalat utan olyan sancot hagy a szemed korul mintha kessel karcolnak bele.
De az is lehet hogy nekem van vekony puha borom, masoknal nem lattam ilyent.
A masik szemuvegem az Tyr tracer racing, na az sokkal jobb az is szilikon de jobban illeszkedik az arc formahoz, ez is hagy valamennyire.
Most lattam ujgeneracios szemuvegeket, ugynevezett d3 shape meg iq fit, remelem ezek puhabb anyagbol vannak ( mar rendeltem ilyent) , miutan hasznalom nyilatkozom ujra.
2015. dec. 5. 17:07
3/3 anonim válasza:
[link] ebben nem nézel ki 80 évesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!