Mennyire alkatfüggő a szinkronúszás?
Figyelt kérdés
Érdekelne, mit gondoltok: a szonkronúszást csak nagyon vékony, vagy kicsit molettebb lányok is csinálhatják/tudják csinálni?2018. máj. 20. 20:33
1/5 anonim válasza:
szerintem a szinkronúszásban is úgy lehet mint az összes többi sportban ahol szempont az esztétikum.
mint pl a műkorcsolyában,vagy a szertornában.
azt is elkezdheted dagin,aztán szembesülni fogsz vele,hogy az ott versenyző lányoknak ez nem hobbi hanem élet halál harc.
és a diéta az étrend,az esztétikus külső nem egy részlet vagy kedv kérdése hanem kikerülhetetlen alap.
szóval ha nem is közösítenek ki a dagiság miatt,de lesz egy nyomás a csoport részéről,hogy alkalmazkodj,vagyis egyél rendesen és legyél idővel szép te is.
2/5 anonim válasza:
Ha megvan a kellő szexuális tölteted, ami ebben a műfajban alapkövetelmény, akkor csinálhatod. Ha nincs meg, akkor keress más celebműfajt.
3/5 anonim válasza:
Az elso kettore ne halgass. En egy eve fejeztem be, sok versenyre eljutotottam es lattam mar sok mindent. Nekem is volt duo partnerem nem logott rajta a haj de azert szep nagy darab volt mellettem, kb en 2x osszerakva jott volna ki a lany. Nyilvan akik a valogatottban vannak szepek magasak vekonyak, de azert lassuk be meg jo hogy mert ok kepviselik az orszagot. Sok versenyen lattam olyan csapatot ahol jo nehany lanyt a dressze tart ossze, meg mint a diszno akkora sonkaja van, (ne haragudj, ha esetleg ezek bantoak neked). Ha szeretned csinalni kezd el. Ja es amugy nagyon jo hobbi szepen meg tudsz erosodni tole. Meg gondolom nem olimpia a terv igy nem muszaj a legleg legebb bvsc vagy valamelyik hasonlo klubbhoz menni. Amugy meg akikkel eddig en talalkoztam nem mondtak hogy dietazni kene nekik vagy etrendet tartani. Lehet a valogatottnal van, de ugy emlekszem ott is inkabb csak egy tiltolista van.
4/5 anonim válasza:
Első kettőre semmiképp se halgass! Ezt a sportot elkezdheted 40 kg súlyfelesleggel is, senki nem fog kiközösíteni vagy lenézni! [tapasztalat;)]
5/5 anonim válasza:
Egy lány ha szinkronúszni akar akkor olyan test alkat kell:Vékony vagy átlagos.Hogy ha valaki az átlagnál nehezebb akkor nem érdemes elkezdeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!