Férfiként lehet vízibalettot tanulni? Pláne, hogy már nem vagyok 20 éves.
Hát menny el az uszodába azt kezdj el balettozni az uszomedencében! És hátha másoknek is megjon a kedve és beszállnak! Életre szóló barátság , s vizibalett bajtársak is lehetnétek!
Remélem tudtam segíteni!
szerintem ha fiatal,látványosan és mindenki számára egyértelműen homár vagy és jó fej csapatot fogsz ki,akkor esetleg belemennek,hogy ott lábatlankondj.
hetero férfiként viszont szerintem kizárt,hogy belemenjenek abba,hogy ott sündörögj napi szinten a szinte félmeztelen tinilányok,fiatal nők között.
Értékeltem volna, ha a sok buta, hozzá nem értő hozzászóló máshol villogtatja butaságát. Saller úr legalább ne vett volna el fél percet az életemből a buta videójával.
A szexuális beállítottságnak semmi köze ehhez. Van, aki a vízben jól érzi magát, szívesen úszik, vagy mozog benne más módon is. A kérdésem tehát jogos, a hozzászólók buták. Kivéve az utolsót, neki köszönöm. Egyesületek hol vannak? Nem csak Budapesten? Tudom, google, de hátha tudsz konkrétabbat. Most a google-lal nem találtam nem pestit.
De nem annyira akarom versenyszerűen, csak hobbiból. Elég jól átmozgat, többféle készséget igényel. Nekem ez a fajta mozgásforma tetszik a legjobban az úszás mellett. Valamit mozogni pedig nem árt. Akkor meg már miért ne azt, amit szeret is csinálni az ember?
Tessék, itt van egy lista: [link]
Remélem sikerül találnod egyesületet, mert tényleg nagyon jó sport és nem olyan könnyű, mint aminek látszik :) Én kifejezetten örülök, hogy már férfiak is űzhetik ezt a gyönyörű sportot. Az erejük miatt nagyon látványos kidobásokat is végre tudnak hajtani. A jégtáncban és a balettben is teljesen elfogadott a férfiak jelenléte, szinkronúszásban is el kéne jutni ehhez a szemlélethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!