Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szinkronúszó Egyesületet...

Ariel14 kérdése:

Szinkronúszó Egyesületet tudtok ajánlani? Kislányom most kezdené,7 éves. Több egyesületet megnézünk/megnéztünk. Különösen érdekelne a véleményetek a Sellők SE-ről és Római SE-ről, valamint a Synusról és a BVSC szinkronúszásáról.

Figyelt kérdés

2017. szept. 18. 12:20
 1/3 anonim válasza:
100%
A Római SE-t ajánlom mert jók az edzők.A A sellők és a Synus kevés versenyre jár, így ha versenyszerűen szeretné csinálni akkor őket nem ajánlom
2017. nov. 1. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem verenyekrol a romai meg a synus remlik. A bvsct is tudom kik, de ha nem akar komolyan csak hobbi szinten akkor oket most meg hanyagolhatja. Igazabol ami nektek szimpi es kozel van ott kezdje, illetve lenyeg hogy tudasban es korban legyen neki megfelelo csoprt. Kesobb ugyis at tud menni/ igazolni. Esetlegnezzetek szet a szovetseg honlapjan is roluk, a tagegyesuleteknel van irva az osszesrol.
2017. nov. 1. 18:53
 3/3 csipker0zsika válasza:
100%
én 11éve a bvscben edzem és nagyon szeretem bár az igaz hogy oda akkor érdemes menni ha komolyabban szeretné csinálni és nem hobby szinten.
2017. nov. 20. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!