Van eselyem, hogy versenyúszó legyek?
Járok edzêsre hetente 2X egy nem nagyon ismert, keruleti uszodaba egy europa bajnok uszonohoz. Szeretnék versenszerüen úszni, de szerintem már túl idős vagyok (13 éves). Nem hiszem, hogy átvenne egy olyan SE mint a BVSC, de nagyon szeretnek oda járni... :'(
Adjatok kétlek valami tanacsot!
13\L
Az én esetememben picit más mert én 13 évesen kezdtem el vizilabdázni, minden edzésen odaraktam magam később felfigyeletk rám most jelenleg is korosztályom legjobb védekezője vagyok a lista szerint. Nem akarok semmit se mondani a BVSC-ről mert én tisztelem azt az egyesületet is pedig vidéki vagyok.
Remény mindig van próbáld meg jobban nem baj ha megerölteted magad és szerintem máskor is lemehetsz edzeni pl ugyanazt megcsinálod mint múltkor csak kevesebb pihenővel vagy nagyobb mennyiségben.
Remélem segítettem.
15/F
Én azt mondom nem késő. Bár ez attól is függ mit szeretnél elérni. Ha igazán komolyan veszed rangosabb magyar versenyeken is simán tudsz majd szép eredményeket elérni. Menj be a BVSC-hez kérdezz rá hogy jöhetnél-e biztos átvesznek csak egy kezdő/középhaladó versenycsoportba.
Egy versenyúszó
Nem vagy feltétlenül idős hozzá.
Minden a technikádon múlik, és egyéb testi adottágaidtól. Meg persze hogy milyen az alapálóképességed.
Én is úszó vagyok és én is későn kezdtem, vagyis valamennyire értek hozzá :)
9-es vagyok
Esetleg nem tudsz küldeni videót arról ahogy úszol?
Mert azzal elöbbre tartanánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!