Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mi történhetett az orsómmal?

Tánczos patrik kérdése:

Mi történhetett az orsómmal?

Figyelt kérdés

Tavaly szeptemberben vásároltan egy Nevis Theory 80-as orsót. Nem sokat használtam idáig, de eleinte szépen működött. Az utóbbi két alkalommal viszont észrevettem, hogy amikor az orsóról megy le a damil, nincsen hangja. Ez eléggé zavaró, eddig egy orsómmal sem történt ilyen és nem tudom eldönteni, hogy garanciával visszaküldjem-e vagy nem komolya probléma.

Válaszokat előre is köszönöm!

2018. ápr. 22. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Van olyan orsó aminél alapból nincs hang, de ha eddig volt akkor tuti van valami probléma nézesd meg szerintem.Egyébként a Nevis orsókat én távolról elkerülném a helyedben, nagyon nem jó minőségűek véleményem szerint.
2018. ápr. 22. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt írod "amikor az orsóról megy le a damil, nincsen hangja"

Gondolom arról van szó hogy amikor a hal huzza a damilt, fárasztásnál kis ciripelö hangot adott, most pedig ez nincs. Ezt a ciripelést egy kis vékony lemezdarabka idézi elö, ami a dob belsö felén található. Vedd le a dobot a tengelyröl, és nézd meg a dob "alsó" belsö felén ez a kis lemezke lehet el hajlott akkor ovatosan egyensitsd ki.Ha van pot dobod, azon is nézd meg ott pontosan látod majd miröl is van szó. Az is lehet hogy le tört, ezt nem hiszem hogy garanciálisan javitják de próbáld meg, ahol vetted oda menj vissza kérdezd meg mit mondanak.

2018. ápr. 22. 17:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Több Nevis termékem is volt már és eddig nem csalódtam bennük, ez az első eset amikor probléma lép fel.

Eleinte volt hangja, ami eltűnt, persze nem volt probléma a hal fárasztása közben,csak zavarta a fülemet amikor nem hallottam a damil hangját, ahogy megy le a dobról.

Csak nem tudom, hogy okozna-e ez a későbbiekben gondot.

Amint időm engedi megnézem azt a lemezt benne. De ha jól értelmezem akkor, ettől még tökéletesen fog működni az orsó?

Köszönöm az eddigi segítséget :) !

2018. ápr. 23. 10:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen ez végülis nem befolyásolja az orsó müködését, ez egy más jellegü dolog, ettöl az orsó minden gond nélkül használható nyugotdttan horgászhatsz vele. Az elöttem válaszolóval viszont egyetértek abban, hogy a Nevis elég gyenge minöség rövid használat után már kisebb nagyobb problémák adódnak ezekkel a gyártmányokkal.
2018. ápr. 23. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget !! :)
2018. ápr. 23. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!