Ez hogy történhetett?
Figyelt kérdés
Combfeszítő gépet használtam a gymbe,a maximális fokozatott használtam(120kg) és egyáltalán nem volt nehéz.2018. jan. 25. 14:39
3/7 A kérdező kommentje:
4x10 de nagyon simán. Azért nem értem mert pl guggolásba "csak" 150el szériázok,de a nagyok is nagyon erölködnek a maxon amikor combfeszítőznek...
2018. jan. 25. 16:44
4/7 anonim válasza:
Gép és gép között is sok különbség lehet. Guggolás ami fontos, nem a combfeszito gép. Ha 150-nel tudsz szeriazni naturban,az már jó szint. Mi a korod,súlyod,magasságod?
5/7 A kérdező kommentje:
19,178centi 85kiló. 11%tzs, 6éve edzek.
2018. jan. 25. 18:35
6/7 anonim válasza:
Lehetseges, hogy nem volt szabalyos. :)
7/7 anonim válasza:
6 éve nyomod,akkor nem kell ezen meglepődni. :D nalunk a gépen 210 a Max, nyomtam vele 3*8-at másfél év edzés után..nem annyira mérvadó. Alapgyakorlatokkal mérik az eroszintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!