Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Feeder bot vásárlása előtt...

SSOTTI kérdése:

Feeder bot vásárlása előtt állok és szeretnék segítséget kérni benne. Tudnátok nekem segítséget nyújtani ebben?

Figyelt kérdés
Ez lenne az első féderem ezelőtt sima teleszkópos úszózást és fenekezést űztem :D Miven sajnos nemáll rendelkezésemre minden hétvégén kint lenni így egy olcsó de jó megoldást keresek. Nevis márka alatt találtam elfogadható árat botra (10-15 000) de nem ismerem a márkát így ajánlhattok más jo márkából ha tudtok. Ehhez valami orsó amit ajánlott kitűztek hogy 50 es legyen minimum és ebből is kb 10 000Ft-ot szánok rá. Válaszaitokat előre köszönöm!

2018. márc. 17. 21:07
 1/9 A kérdező kommentje:

ui: [link]

Web áruházban szeretnék vásárolni.

2018. márc. 17. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

A bot - orsó párosból általában az orsóra érdemes többet áldozni.

A fent említett páros a megjelölt kereten belül van, bár arról semmi információt nem adtál, miért is kell neked 50-es méretű orsó.

Nevisből orsót semmiképpen nem javasolnák, botot talán, de a megjelölt 10-15ezres ársávban a Nevis feederek többsége fölöslegesen durva 100-150 dobósúlyú, kérdés, szükség van-e arra.

2018. márc. 17. 23:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Milyen feeder ?

Hagyományos vagy method?

2018. márc. 18. 00:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez is egy kiváló ár/érték arányú bot:

[link]

2-3 éve ütök-vágok egy ilyet és bírja a strapát. 8-as ponty és 10-es amur volt eddig a legnagyobb vele, de nem okoztak problémát neki, szépen felőrölte az erejüket.

Orsónak szintén az Okumát javaslom.

2018. márc. 18. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:

10-es pontyot anno a keményített égetett fa botokkal is megfogták.

15e forintos kategóriában : Leeda concept GT-t ajánlom.

3.6m 40-80g dobósúly ,13e ft és egy hibátlan method pálca.

Tudja amit a duplájába kerülő shimano feederem tud.

2018. márc. 18. 13:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! az 50es orsót azt csak ajánlották hogy az jo párosítás a 3.60 vagy 90-es bothoz ha távolságot is akarok horgászni. Igazából 25 környékén tervezek orsót meg botot venni gondoltam a bot kerül többe azért is irtam a 10-15 000 Ft ot de ha olcsóbba is van jó és inkább drágább orsó legyen azis egy opció.
2018. márc. 18. 15:21
 7/9 A kérdező kommentje:
És a method feederezést szeretném űzni tetszenek a finom szerelékes horgászatok és ezt szeretném kitanulni.
2018. márc. 18. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor úgy gondolom a Leeda Concept GT 3.6 a te botod.

13e forint, és lásd ,facebook csoportokban best seller.

Egyébként nem kell feltétlen 50-es orsó.

30-as orsót használtam 1 ideig pickeremen.

Tipp : rendeld a botot ,és az orsót kézbe vedd.

Lehet egy 40-es is elég ,és jobba kézreáll.

2018. márc. 18. 18:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyébként 10e forintig a döme orsók teljesen hasznáhlatóak.
2018. márc. 18. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!