Mi kell az uszodába? És pesten milyen uszodákat ajánlotok?
Most szeretnék elkezdeni uszodába járni, de nem tudom mit kell oda vinni vagy hogy pontosan hogy is van ez az egész.
Meg attól is tartok hogy nem úszok valami profin és esetleg néha megkapaszkodnék oldalt, nem röhögnének ki ezért?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Úszósapka kötelező szinte mindenhol.
Törölköző, úszóruha (fürdőruha vagy úszónadrág) kell feltétlen.
Papucs nem árt, de én nem szoktam vinni.
Ha ott zuhanyzol utána, sampon ill. tusfürdő/szappan is kell.
Úszószemüveg jó, ha van, de nem muszáj.
Senki nem fog azzal foglalkozni, hogyan úszol. Mindenki elkezdi egyszer valahogy.
"És pesten milyen uszodákat ajánlotok?"
Városmajori uszoda, Rudas fürdő, Gellért-fürdő. Én ezeket ismerem, a medencék kisebbek, így kezdőnek is ideálisak. A medence folyamatosan mélyül, egyik felében leér a lábad. A Gellért elég drága, de szép is.
NEM ajánlom a Császár-Komjádit, mert nincs hely, téli hidegben is a kinti medencébe terelik a népet, mert bent edzenek a burzsujok. Én egyszer 4 fokban voltam kénytelen úszni ott, ha már betévedtem és nem tudtam előre, mi lesz, szánalmas.
Mivel mindent jól leírtak előttem, ezért csak a hajszárítót mondanám még alap dolognak. Illetve feltetlenül vigyél vizet is, jól fog esni úszás közben/ után.
Az uszoda témára csak annyit tudok mondani, hogy csak te tudod milyen helyen érzed jól magad. Menj el próbálj ki néhányat, melyik milyen. Azért is nehéz javasolni, mert nem tudjuk mennyit szeretnél utazni, tényleg csak rajtad múlik, hogy neked melyik ideális.
Inni, gondolom nem a medencéből fogsz és mivel 7 éven keresztül úsztam, elég sokszor megtapasztaltam, hogy a víz nagyon kiveszi belőled a folyadékot.
Illetve az uszodai hajszárítók sok esetben foglaltak, meg nem tudom milyen hosszú a haja, de nagy szenvedés már egy vállig érő hajat is egy uszodai hajszárítóval megszárítani.
De mindegy, jó hogy nem neked kell vinni ilyet az uszodába, majd a kérdező eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!