Egy olyan úszó csillagnak, mint Katinka (Hosszú) hány arany meg ezüst érme lehet, hisz bárhova megy, már előre tudni lehet ki viszi a pálmát?
Egerszegi Krisztinának egy nagyon erős száma volt, 200 m hátúszás, amiben 3 egymást követő olimpián nyert, nagy fölénnyel verte a világot.
Legjobb olimpiáján, 1992-ben Barcelonában még két számban nyert, 100 háton és 400 vegyesen. Főleg a vegyes mutatja, hogy másban is jó volt a háton kívül.
Hosszú Katinka mindenben jó, vegyesen tarol, de bármilyen számban elindul, a világ élvonalában tud lenni, ha ráhajt egy számra, bármelyiket meg tudja nyerni. Eegrszegi is nagy teheség volt, hatalmas szorgalommal. Katinka meg lehet mondani, úszófenomén, akinek férje, Shane feismerte a számára ideális felkészülési programot.
Én nem tudom miért kell annyira tolni. Oké, ha megy nyer, de ennyi. Na de nem is ez itt a lényeg. Egerszegi Krisztina volt szerintem a valódi.
Én nem vagyok biztos benne, hogy Katinka doppingol, nyilván nem tesz maga ellen. De azért nagyon furcsa, hogy ennyi éven keresztül és ennyi idősen csak úgy magától ilyen jól tolja. Egy vérátömlesztés is csodákra képes, nem hinném hogy a férje valami sokkal speckóbb edzésben részesíti, amitől nagyon jól megy az úszás. Ez az én véleményen nagyon röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!