Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Melyik a jobb, szebb úszónő...

Melyik a jobb, szebb úszónő Szepesi Nikolett vagy Hosszú Katinka?

Figyelt kérdés
Én Hosszú Katinkát tartom annak. Mellette ugyan Szabó Tündét is, csak ugye Tünde már rég nincs ebben a sportágban.

2017. nov. 25. 14:21
1 2
 1/20 anonim válasza:
44%
Elismerem Hosszú Katinka eredményeit, de mint nő, szerintem egyáltalán nem szép. A Szepesi Nikit viszont elvinném egy körre.
2017. nov. 25. 14:25
 2/20 anonim ***** válasza:
81%

Szepesi Nikolett? konyvet kellett irnia, hogy felfigyeljenek ra, amugy is nem szep, hanem csunya tehen.

Katinka jo uszo, de nonek mar egy kicsit sok(K).

2017. nov. 25. 14:27
 3/20 A kérdező kommentje:
A Szepesi Niki mitől szép? Egy fekete macska szebb nála. A Katinka természetes kisugárzású, igazán nőies, plusz elszánt, tehetséges, eredményes, ez még jobban megszépíti szerintem.
2017. nov. 25. 14:34
 4/20 anonim ***** válasza:
64%

Katinka mindenképp jobb,mind 2szempontból.

De azért én Nikinek is szúrnám púzóba.

2017. nov. 25. 14:40
 5/20 anonim ***** válasza:
82%

Úszónőként Szepesi Hosszú bokájáig sem ér fel.

A szépség megítélése pedig szubjektív, de én egyiket sem tartom nemhogy szépnek, de még csak átlagosnak sem.

2017. nov. 25. 14:51
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Egyik sem szép, Katinka sikeresebb.
2017. nov. 25. 15:29
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Hosszú Kati jó spotroló de mint nő, nagybetűs átlagos. A Niki sportban átlagos, nőként egy picivel átlag feletti.
2017. nov. 26. 09:03
 8/20 anonim ***** válasza:
74%

A szépség mindenkinek mást jelenthet, de azt nem értem, miért ez a két nő érdekel a "szépség teszten"

Egyik sem kiemelkedő szépség, de nem is randák, mindkettőjükről lehet látni csábos fotókat, és olyanokat is, amelyeken nem éppen vonzó a megjelenésük.

Szepesi Nikit sokkal nőiesebbnek látom, mint Katinkát, ahogy írtam a szépség mindenkinek mást jelenthet, véleményem szerint Katinkában sok a férfias vonás, sokszor NDK-s az alakja

2017. nov. 26. 19:09
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Egyik híres, másik hírhedt.
2017. nov. 29. 19:19
 10/20 anonim ***** válasza:
86%
Egerszegi. Minden tekintetben.
2018. jan. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!