Van olyan bokaszorító, bokarögzítő, melyet lehet viselni úszás közben?
Figyelt kérdés
Ismét elkezdtem úszni, de volt egy bokasérülésem pár hónapja és fáj úszás közben... Örülnék linkeknek, h milyen és hol lehet kapni, ha létezik ilyen! Köszi!2010. máj. 24. 21:26
1/2 anonim válasza:
Gyógytorna...
Erősítsd meg a szalagjaid, az nem megoldás, ha még a vízben is, ami szinte egyáltalán nem terheli az ízületeket, rögzíteni akarod.
Nekem töréssel, részleges szakadással is azt mondták, hogy úszni lehet. Szárazra meg vegyem fel a bokarögzítőt.
2/2 anonim válasza:
Bármelyiket beviheted a vízbe, ami elég könnyű, akkor is, ha megszívja magát vízzel. Olyat vegyél, aminek az anyaga olyan, mint a csuklószorítóé. Nekem Turbo volt, egyede tervezésű. Nyilván van egyszerűbb és olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!