Hova lehetne járni úszni sportként?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mifelénk csak uszodák meg élményfürdők vannak, de az uszodákban nem lehet rendesen úszni, mert tele van pancsoló kisgyerekekkel (hiába van mindenhol gyerekmedence)... Tegnap pl 2 óra alatt egyetlen hosszt se bírtam zavartalanul leúszni.
Akik sportként úsznak, azok hova járnak? Vagy hogy oldják meg?
2017. aug. 3. 10:04
1/5 anonim válasza:
Én bánya-tóba járok de kerüld ha egyedül vagy vagy béna mert nagyon veszélyes!
2/5 anonim válasza:
Uszodába vagy strandra. Csak nyáron időben kell kelni, hogy elkerüld a tömeget. 7-8 nálunk alig vannak.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké, az lenne a legjobb, de fél 7-kor már szedem össze magam és indulok munkába.
2017. aug. 3. 14:44
4/5 anonim válasza:
Akkor mehetsz még korábban, ha bírod :/ az uszodák már 5-6-tól nyitva vannak. Szerintem este sem lehetnek olyan sokan, szóval az is alternatíva. 20-ig tuti nyitva van a közeledben lévő uszoda is.
5/5 A kérdező kommentje:
6-kor nyit minden a környéken. Most este járok, 8-9-ig, akkor van ez... :/
2017. aug. 3. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!