Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Gáz, ha 22 évesen csak háton...

Gáz, ha 22 évesen csak háton tudok úszni?

Figyelt kérdés

2017. jún. 16. 00:06
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Én meg háton nem...

Szerinted régen, olyan faluban, ahol nem volt folyó vagy halastó, pláne uszoda, tudtak az emberek úszni? Nem. Egyik sem. Ez ilyen luxushóbortnak számított, mint ma a síelés. Neked akkor gáz, ha állandóan valami uszodaközegben kívánod tölteni a társasági életedet, amúgy meg a kutyát nem érdekli.

2017. jún. 16. 00:32
 2/7 anonim válasza:
100%
Dehogy! Én 19 éves vagyok és most kezdek el egyáltalán úszni tanulni.
2017. jún. 16. 00:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem korfüggő.
2017. jún. 16. 02:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ember van, aki egyáltalán nem tud úszni, vagy csak valamilyen meghatározhatatlan kutyaúszásban, és épp annyira, hogy ne süllyedjen el, de nem "szabályosan" valamelyik elismert úszásnemben.
2017. jún. 16. 03:12
 5/7 anonim ***** válasza:
70%
Én 29 éves vagyok,és sehogy sem tudok úszni.
2017. jún. 16. 07:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz egyáltalán, de érdemes lenne megtanulni. Nem is értem azokat akik egyáltalán nem tudnak és nincs is igényük rá. Én se járok úszni napi szinten, de ha elhívnak a barátaim egy bányatóhoz, a Balatonhoz vagy a tengerhez magabiztosan megyek be. Vagy ha elmegyünk vitorlázni szintén nem kell attól félnem hogy mi lesz ha beleesnék, és nem kell nyomorúságos mellényben ülnöm egész nap. De sok olyan szituáció lehet az életben amikor úszásra kényszerülhetsz, ezért nem értem hogy valakit ez ennyire hidegen hagy.
2017. jún. 16. 11:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, szeretnek megtanulni. Nem tudjatok, hogy Budapesten hol lehet jo aron megtanulni?
2017. jún. 16. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!