Halliszt hazilag?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam ,hogy hazilag csinalok egy erosen halliszt alapu etetoanyagot, tervbe az van , hogy sok aprohal mehetme a gyumolcsaszaloba, szerintem par ora alatt kiszaradna, majd mehet a daraloba.
A kerdes az, hogy ez mukodne? Valamint utana a szagot el lehet tuntetni a gepbol?
2017. máj. 17. 10:28
1/1 anonim válasza:
Valami lenne,de ott már inkább ragadozót csalnál oda.
A halliszt már csak fehérje alapú szénhidrát por.
pici maradék aromával.
A halliszt tonhalból,heringből,lazacból ,krillből,rákból és egyéb "izmos" halakból.
Ezek a halak általában relatíve magas olajtartalommal rendelkeznek.
Általában feldolgozókban az el nem adott (nem pl : éttermi) részeket használják fel (teljes vázizom 'szálkák' ,uszonyok levágott darabjai és a többi...
Hidd el megéri a rendes halliszt az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!