Az úszás melyik izmaim dolgoztatja meg leginkább, és melyiken látszik meg?
Az úszás nem ad terhelést az izmoknak, így meglátszani aligha fog. De nyújtani és lazítani nagyon jó, valamint az ízületeket sem terheli.
Sokan mindig példálóznak az úszókkal, hogy azok milyen jól néznek ki, de mindig elmagyarázom nekik, hogy az úszók napi 5-6 órát edzenek, méghozzá nagyon komoly erőfeszítéssel. Az átlagembernek évek kellenek, mire a tüdőkapacitása, és a szíve elbírja a komoly úszóedzést, amitől ki lehet nézni valahogy. Viszont van egy jó hírem, konditeremben kb. fél-egy év alatt ki lehet úgy nézni, mint bármelyik profi úszó :) Csak tökéletes táplálkozás, és edzés kell hozzá... no meg némi akaraterő :)
Edző
én 13 éves vagyok és 4 éve úszom. eléggé vákony vagyok még most is de mielött elkezdtem volna úszni nagyon vékony voltom, semmi váll, kicsi vádli.
Heti 2 vagy 3 edzésem van 1 órás. négy év alatt ngyon szép lett a vádlim a combom és a hátizmom.barátnőim is mondják hogy nem lett vastagabb a lábam (max 1 kicsit) de sokkal formásabb és szebb látvány. :)
egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!