Hogy tanuljak meg úszni? Lehet valami segitségemre!
Figyelt kérdés
Megyünk az osztájjal úszó tamfojamra és félek hogy bele fulok a zárt uszodában a vízbe és hogy a tanár is ha meg lássa hogy tartózkodó vagyok a víztől bele ne dobjon.
Vala mint ciki nek tartom hogy egyedül én nem tudok 2. Osztájból üszni és hogy ki fognak röhögni.
Egy tanfojamon türelmesek menni fog az úszás vagy még valamit tegyek ellene hogy else mennyek?? Esetleg valami linket küldenétek hogy, hogy kell úszni?
2016. okt. 7. 06:27
1/5 anonim válasza:
Hallottam, hogy vàltoztak a magyar heLYesìràs szabàLYai. De ha nem törölték még el az LY betűt, ajànlom a hàzi orvosoddal mentesd fel magad és jàrj nyelvtan korrepetàlàsra. Osztàly ,tanfolyam ,meglàtja, hogy elè vessző , menjek....
2/5 anonim válasza:
Elöbb jó lenne ha írni tanulnál...
Egyébként meg szólj a tanárodnak.
3/5 anonim válasza:
Szörnyű lesz, mindenkit egyesével beledobálnak a vízbe, aki ki tud úszni a partra, azt tovább tanítják, aki nem tud, azt hagyják fuldokolni sokan meg is halnak..
4/5 anonim válasza:
Figyelj én 4 évesen tanultam meg úszni úszógumi nélkül , az osztálytársam 6.-os és nem tud úszni. Én úgy tanultam meg úszni ,hogy apukám minél messzebb ment a medencétől én meg oda vissza úsztam. Anyukád biztos tud segíteni vagy apukád,ők tudják a választ. Nem szégyen az hogyha nem tudsz úszni. Ne érdekeljen mások amit mondanak. Meg ha bele is löknének a vízbe és ha lássák , hogy nem tudsz úszni kimentenek. Nyugodtan mond meg nekik ,hogy nem tudsz úszni . Nem szégyen
5/5 anonim válasza:
Csinájj pár guggolást mielőtt mész és jobban fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!