Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Van esélyem az élmezőnybe...

Van esélyem az élmezőnybe törni kajakban?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 4 éve kajakozom, júniusban kezdtem 2012-ben, tehát már az ötödiket taposom. Eddig nem igazán csináltam olyan szinten az edzést, hogy beleszakadjak mindig minden egyes edzésen, és voltak kihagyásaim, a legtöbb az pár hónap volt. 18 éves vagyok most, januárban leszek 19, és 1 hónapja nagyon elkezdtem edzeni, érzem is a fejlődést. Ám a korombeliek közül már sokan bajnokok, (országos, európa, világ, stb.) sőt, van aki olimpiai 2. helyezett is. Kérdem én... behozható ez ha így folytatom, vagy már nem sok esély van rá? Én nem fogom akkor sem feladni ha nem igazán reális az, hogy valaha is behozzam ezt. A technikám a helyén van, az egyetlen bajom hogy edzetlen vagyok, állóképességileg. Épp ezért 200-on ki tudom magamból hozni a maxot, de egyelőre 500 végére már kipurcanok, nem igazán tudom beosztani az erőm, energiám. Izomzatom is viszonylag megvan, bár még van hova fejlődni rendesen. Eddig amikor igazán edzettem (ugye akkor sem teljes erőbedobással), akkor az erős középmezőnyig jutottam. Előre is köszönöm:)
2016. szept. 24. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Esetleg párosban valamelyik profibb korodbeliddel egy kajakban? Rá leszel kényszerítve arra, hogy kihajtsd magad, előbb de inkább utóbb talán fel tudod venni vele a tempót, de ehhez nem csak ő kell, hanem rengeteg edzés is. Ja és ha tudsz probaljd minden versenyre nevezni, ami csak létezik, a rossz helyezés motivál abban, hogy még edzeni kell, a jó viszont ad egy kis magabiztossagot, a következő versenyre. Azt nem mondom, hogy te olimpiai aranyermes leszel( bár nem kizart) , de szerintem egy országos versenyen jó eredményeket is elerhetsz. Aztán sok edzéssel határ a csillagos ég.
2016. szept. 27. 08:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ. Hát, sajnos az egyesületemben nincs korombeli, így a páros leginkább kizárva, de megvan a motiváció ami hajt a rengeteg edzéssel, így azokat csinálom teljes erőbedobással.
2016. szept. 27. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!