Keskeny k kajakban a fenekem hozzáér a kajak oldalához szóval mondhatjum hogy a combom és az oldala közt nincs helY. Mennyire nagy probléma ez és miért?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 23:56
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem más kajakosokkal hogy van? Vagy mennyire befojásolja ez a stabilistásom vagy a mozgásom ilyesmi.
2015. júl. 17. 00:12
4/7 anonim 

válasza:

ha mazochista vagy, akkor ok. de nehogy beszorulj és elsüllyedj!
viccet félretéve ez nagyon ciki. Tuti kiröhögnek a parton.. jót kuncognak rajtad
5/7 anonim válasza:
Szerintem a stabilitásod szempontjábol nem fontos.De technikai szempontból lehet,hogy igen.Itt arra gondolok,hogy tudsz-e rendesen biciklizni a lábaddal vagy sem.
6/7 anonim 

válasza:

Ha van lehetőséged rá akkor XXL-es kajakot válasz.
Szélesebb az oldala az ülésnél,de ugyan úgy vékony K,csak nagyobb emberekre.Nekem is olyan van,stabilitáson nem változtat.
7/7 anonim válasza:
súlyodnak és magaságodnak megfelelelő hajó kell
ha hozzá ér nincs baj mert am az ülés is hozzá ér
nekem is hozzá ér és én majd megpróbálok új hajót kérni edzőmtől de az azért vanmár mert lei nyomom nagyon de amúgy egyáltalán nem zavart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!