[Kajak Sportegyesület?! ]
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudtok olcsó, de jó sportegyesületet mondani kajakozással kapcsolatban? (Mindenképpen Budapesten)
Kezdő vagyok, sose kajakoztam, de már nagyon régóta szeretnék ebben a sportágban is kipróbálni magam.
Szeretném, ha leírnátok a tapasztalatotokat is e fajta egyesületekkel kapcsolatban.
2015. júl. 7. 15:47
1/8 A kérdező kommentje:
*tapasztalataitokat
2015. júl. 7. 15:49
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ezeket én is megtaláltam. Esetleg tapasztalatot tudsz mondani? (ment a zöld pacsi)
2015. júl. 8. 08:42
4/8 anonim válasza:
A Népszigeti egyesületet ismerem. Nyitottak az új jelentkezők felé, befogadó, baráti légkört tapasztaltam. Jó hangulatú edzések, túrák, mindenki tudásának megfelelő szinten.
A Margitszigeti egyesületről nincs személyes tapasztalatom.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2015. júl. 12. 14:36
6/8 anonim válasza:
Szia!
UTE nagyon jó egyesület,csak ajánlani tudom!
7/8 anonim válasza:
Lágymányosi spari egyesületet nagyon tudom ajanlani
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi skacok! A lágymányosi spari és UTE-nél milyen havi díjak vannak, és mekkora ennek a költségei?
Ui.: Lágymányosi Sparinak nem működik a honlapjuk.
2015. okt. 5. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!