Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 14 éves vagyok es a kajakban...

14 éves vagyok es a kajakban kéne majd segitseg!? Többi lent

Figyelt kérdés

Most vagyok 8.-os es a tesitanarom kajakot tanit. Van egy osztalytarsam aki jar hozza.

A vizbiztonsagim mar megvan, es szeretnek majd menni.:)

Csak nem tudom menni fog-e,nem leszek benne bena?

Nehez sport a kajak?

Lany vagyok es lesznek valtozasaim? Mert mondtak hogy a vallam szelesedhet.

Szerintetek?

2013. nov. 15. 12:49
 1/3 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni, de biztos, hogy "béna" leszel az elején (persze tavasz végén, nyáron, most már azok se nagyon eveznek, akik tudnak kajakozni), ritka, aki egyből benne tud maradni a kajakba. Elég nehéz sport, ha versenyszerűen űzöd, és természetesen lesznek változásaid, de csak pár év múlva. Szerintem próbáld ki, de ne csüggesszen az, ha az első napokon/hetekben többet vagy a vízben, mint a kajakban.
2013. nov. 16. 08:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Készülj fel hogy nagyon kemény,kezdőknek is már elég sok az erősítés futás,főleg pont most télen.5-10 km futás,100-200 fekvő,húzódszkodás,lábemelés,kondi,úszás nekünk ezek vannak télen.

Ha érdekel akkor vágj bele,megéri!

2013. nov. 16. 20:54
 3/3 anonim válasza:
Nehéz:) De minden sport nehéz a maga módján, te választásod melyiket szeretnéd elkezdeni :) egyébként minél hamar kezded annál könnyebb, de sajnos én is elég későn kezdtem, de mára már utol értem a korosztályom, és így nagyon megéri versenyszerűen csinálni :) Egyébként mindenképpen érdemes elkezdeni, mert ilyen korba kikapcsolódást jelent egy jó társaság, arról meg nem is beszélve hogy szép alakod lesz ;) Amúgy pedig minden ember másképp változik, van aki kiszélesedik de van aki vékony marad de mégis ami van rajta mind izom ;)
2013. nov. 18. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!