Milyen uszonyt válasszak?
Szeretném kipróbálni az uszonnyal való úszást (uszodában), többek között technika javítás céljából. Ehhez keresnék megfelelő uszonyt elérhető árban. Nem szeretnék vele merülni, meg könnyűbúvárkodni se, kizárólag úszni. Milyen típust válasszak? Mennyire legyen hosszú, erős(?) tartású? Sportos lány vagyok, nem tudom, izomzattól függ-e az uszony kiválasztása...
Kinéztem a Decathlonban három fajtát, de nem tudom, melyik lenne ideálisabb, melyiket lehetne erre a célra használni. Még nem akarok drágábbat venni ezeknél, mert lehet, hogy nem is válik be nálam, szóval ilyen olcsóbbal kezdeném, ha megtetszik, majd cserélem. Köszönöm a segítséget!
19/L
Kezdetben lágyabb anyagút vennék, ami könnnyebben hajlik. Krallozás közben a a merev uszony sokkal jobban terheli az alsó lábszárat. A harmadik link nem jön be. Az első kettő közül nekem az első tűnik puhábbnak. Hosszra is kisebb, kezdetben szerintem elég lesz. Ahogy megszokod, lehet váltani nagyobbra.
Ha elérhető, javaslom, hogy a Komjádi uszodánál levő vízisportboltot is nézd meg ( [link] ). Én ott vettem igen jó uszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!