Virslivel, konzervhallal, vagy kolbásszal menjek harcsára? Mekkora horgot válasszak? Hogyan helyezzem el a csalétket?
Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 18:08
1/3 anonim válasza:
Konzervhal : szétesik (ruszli talán nem,de az már a leázós).
Virsli : puha ,ha lendítesz és nem csónakozol akkor elreped dobásnál,nem valami tipikus húsféleség,inkább felfújt ízfokozó rúd,ponty is ugyanúgy vevő rá.
Kolbász : ponty is ugyanúgy vevő rá.
Az ilyen virsli,máj,csirkeszív féle csalik inkább afrikai harcsázásnál használatosak.
miért nem jó az 1 hétig "rothasztott" keszeg?
Legolcsóbb,legjobb csali.
2/3 anonim válasza:
puhatestűvel, minél nagyobb horoggal, a csali takarja a teljes horgot, fenéken.
3/3 anonim válasza:
A csiga a ponty kedvenc eledele is,kagylóról nem beszélve.
Nadályt próbálj beszerezni,az a harcsa premiumja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!