Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Virslivel, konzervhallal,...

Virslivel, konzervhallal, vagy kolbásszal menjek harcsára? Mekkora horgot válasszak? Hogyan helyezzem el a csalétket?

Figyelt kérdés
2015. máj. 15. 18:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Konzervhal : szétesik (ruszli talán nem,de az már a leázós).

Virsli : puha ,ha lendítesz és nem csónakozol akkor elreped dobásnál,nem valami tipikus húsféleség,inkább felfújt ízfokozó rúd,ponty is ugyanúgy vevő rá.

Kolbász : ponty is ugyanúgy vevő rá.

Az ilyen virsli,máj,csirkeszív féle csalik inkább afrikai harcsázásnál használatosak.


miért nem jó az 1 hétig "rothasztott" keszeg?

Legolcsóbb,legjobb csali.

2015. máj. 15. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim válasza:
puhatestűvel, minél nagyobb horoggal, a csali takarja a teljes horgot, fenéken.
2015. máj. 25. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

A csiga a ponty kedvenc eledele is,kagylóról nem beszélve.

Nadályt próbálj beszerezni,az a harcsa premiumja

2015. máj. 25. 12:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!