Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Annyit szeretnék kérni hogy...

Annyit szeretnék kérni hogy valaki mondja el nekem hogy ezek mire jók?

Figyelt kérdés

képek: [link]

[link]

2016. szept. 14. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez akár Merevkarú Bojlis Kapásjelző is lehet, vagy swinger...
2016. szept. 15. 08:19
 2/4 anonim ***** válasza:
De eléggé el van mosódva a kép, nem jól kivehető.
2016. szept. 15. 08:20
 3/4 gomzoli ***** válasza:
Ezek gyárilag szerelt előkék, fogadjunk, hogy külföldön vetted, én Németországban láttam hasonló kacatokat a horgászboltokban. Elsősorban tengeri horgászathoz használatosak, a szabadon álló horogra halból, vagy tintahalból vágott fecnit kell tenni, a szereléken látható körfogó villantóhoz hasonlatos lapka, meg a fluoreszkáló műanyag csőből álló "test" a plusz "csábítást" hivatott előidézni, ami a halak figyelmét felkelti, és így hamarabb találják meg a bekapni való csalit a horgon. Lényegében a mű- és a natúr csali kombinációja.
2016. szept. 16. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ csak azért érdekelt mert haveromnak volt egy pakkja amit odaadott és voltak benne gumihalak és egyéb dolgok és ez is benne volt.
2016. szept. 16. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!