Ügyifagyi kérdése:
Miért van az hogy edzésen olyan jól játszok amikor meg meccs van akkor meg nem úgy látok a pályán meg ijesmi az edzőm is azt mondja mivan veled edzésen nem tudják elveni tőled a labdát most meg annyit hibázol?
Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 23:03
1/4 anonim válasza:
a küzdősportban rossz vérűnek nevezik ezt a dolgot.
edzésen a küzdelmekben leveri az egész termet pörög mint a gép,versenyen amikor tétje van a dolognak,akkor jó ha felét tudja nyújtani a tudásának és szétizgulja magát.
aztán van a másik véglet,aki edzésen egy alibiző naplopó,versenyen meg egy terminátor.
a megfelelési kényszerből indul ez ki és ha nincsen kellő önismereted akkor egyedül nem tudsz változtatni rajta,ezért elnézhetnél egy sport pszichológushoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy nincs kellő önismeretem tudom mire vagyok képes, és azt is hogy az én tudásom jóval magasabb aztóll amit az elenfeleim tudnak, képzeld haverjaim magokba ki játszák az elenfelet, én meg a haverokat játszom ki magam az edzésen szóval nem tudom elejente is igy volt de akkor ilyen kisebb csoportba játszottam...és akkor meg szoktam és akkor jó volt focizni..
2015. jún. 22. 01:27
3/4 anonim válasza:
Nálam is ez van... egészen más a lelki állapotod egy edzésen mint egy meccsen, izgulsz, félsz, ezért nem tudod kihozni magadból amire képes vagy...
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem már sikerült megszoknom :) eldöntöttem amikor nálam van a labda felnézek, meg nyukszom meccs előtt és annyi megy :)
2015. júl. 20. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!