Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Bányatavakra milyn bojlival...

Istvan009 kérdése:

Bányatavakra milyn bojlival érdems probálkozni, illetve érdekelne a csúcskategorias bojli márkák?

Figyelt kérdés
2016. júl. 27. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Bányatavak átlag 60-80-as években alakultak ki nagy 100%-ban,"régi" tavak átlag jó állománnyal,bojli eredményes szokott lenni.

A prémium bojlikat hagyd.

A kis 50-70g (átlag 30-50 szem) bojlik 3000-4000 ft-ba kerülnek,és az csak 1 íz,míg 3-4-et illik vinni 1 horgászatra ami 15-16e ft,a házi bojli pedig jobb,mint a "gyári" bojli,ugyanazon az áron csak 10x annyi kijön belőle.

Gyári bojlikban a legjobbak : SSB,Misel Zadravec,CC More,Haldorado.

Az első 3 amik a legnagyobb nevekkel fejlesztenek,de próbáltam a haldorado-t ,mert sokan mondták,hogy szépen reklámozott,de átlagos a haldorado bármelyik terméke,de nem 1500 ft egy tégely,én a csalizóbojlikat nem próbáltam először ,csak az etetőbojlit ,arra kb kapást nem vártam,de csalódtam benne,mert volt rá kapás,a csalizóbojlijaik ,megérte az árát.

De mind a 4 márka jó,csak pénztárca függvénye,én gyári bojlit csak a "TKV méz" bojliját veszem,az egy 20 kilós zsák bojli 14e ft,erjesztett kukorica ,pálinkás ,cukros tejében (erjesztett!) "pácolom" egy 2-3 napig,majd minden horgászatra 1 kis tégelyt viszek.

De inkább itthon készítem.4e ft-ból ~ 2kg kijön.

2016. júl. 28. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok : a bojli készítés egyszeri befektetés a "pénz" része,hiszen mi kell?

Gyorsaság érdekében egy bojliroller ~ 7e ft (vagy kézzel),egy kinyomópisztoly ~3e ft,de a sima "kőműves" által használt is jó.

Kb ennyi.

Utána pedig az átlag bojli amit készítünk átlag szintre (nem extrém 3 féle import halliszt és hering olaj meg egyéb) kilónként ~ 900-1200 ft-ra kijön.

2016. júl. 28. 12:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Eleg nehèz eligazodni sok termèk között, kèszen milyen izesitesü bojlit erdemes vasarolni? banyatavakra..
2016. júl. 29. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Annyiféle van amit érdemes :)

Igazából a prémium bojlik közül szinte bármelyiket.

Amiket szoktunk próbálgatni a gyári bojlk közül promócióba,azok közül ajánlok párat amiket valszeg megtalálsz bárhol az üzletek polcain.

-Dynamite Spicy Crab&Garlic 1kg 3500 ft körüli. Rák&fokhagyma&fűszerek ,avagy a Squid Liver&black Pepper bojli ami most meleg vízben nagyon jó.

van a Dynamite Robin Red (és egyéb márkákban is ajánlom a Robin Red-et) 1kilós kb 4 ezer forint,ezt ha megtalálod nyugodt szívvel,mi is használjuk,500g-ba szoktuk venni,4800 ft egy csomag a robin red attraktáns (ez egy ízfokozó,mi alap porba vesszük) .

Illetve a haldorado 800g-os ZÖLD(csak a zöld, a piros főzött tehát napokat kibír a vizben,de lassabban is oldódik) oldódó fűszeres chilis májast tudom ajánlani,meg a haldorado 4 ízű (quatro) bojlija 14mm-esben jó vétel 2500ért.

2016. júl. 29. 22:08
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítseget mindenkinek
2016. júl. 30. 12:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazából mind3 választ én irtam egyedül :)
2016. júl. 30. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!