Milyen bojlit szeretnek biztosra a pontyok? (ízesítésre gondolok) Esetleg bojli helyett kutyatáp?
Kutyatáp nemrossz csali,de egy jó bojli mindig jobb lesz ,de durvára törve a kutyatáp mehet etetőbe akár.
Bojli,és pellet között különbség kb nincs...Csak lényegében a bojli "főzött" átlag tojásos ,míg a pellet egy formába van nyomva és max szilárdítva...
De nem jobb a bojli mint a pellet ,max adott körülmények között...
Én inkább "pelletes" vagyok...,de a haldorado érdekes reklámokat mutatott be így vettem bojlijukból,de csak a dobozos bojlijukból 3e ft volt,de fogós volt ("Haldorado Carp Boilie - Green Pepper" ) ...,illetve kb 5 hónapja a 4 féle ízűből mert az még gazdaságosnak mondható akár... a quatro pop up 14es az se rossz,de tudnod kell ha bojlizol akkor a pénztárcát nyitni kell,mert a minőségi az átlag 3e ft egy 70-100 g-os tégely amiből (pl) 18as méretnél kb 20-30 szem van...
ezért is szeretem a pelletet ,kb 4x annyi is benne van ,de olcsóbb és ugyanolyan fogós
Nincs olyan, amit biztosan szeretnek.
Ami egy vízen, egy adott időben bevált, nem törvényszerű, hogy ugyanott máskor is hasonló eredménnyel hozza a halat, vagy egy másik vízen nem egy másik bojli lesz a jobb.
Sőt, vannak olyan helyek, ahol a halak körbe röhögik a bojlidat, bár valószínűleg te nem olyan vadvizekre készülsz.
A kutyatápok többsége vízben lebeg, gyorsan oldódik, eredményesen ott lehet csalinak használni, ahol néhány perc elég a bedobástól a kapásig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!