Fiúk! Szerintetek a szinkronúszás szép/szexi sportág?
Egyáltalán nem. Botrány ahogy vonulnak azzal az erőltetett művigyorral. Az, hogy úgy mozognak a medencébe menet, mint a gépek. A medencében való mutatványozás már nem ennyire szörnyű, de szépnek akkor sem találom.
Viszont kétségtelen, hogy olyan izmokat fejleszt, mely igazán szexi külsőt eredményezhet.
Ráadásul veszélyes!
Mivel mindent mindenkinek ugyanúgy kell csinálnia, ha az egyikükü fuldokolni kezd, a többinek is köte
Egyetértek, hogy a művigyor nagyon gépies és borzalmas, ahogy a bevonulós mozdulatok is.
Időnként magában a sportban is vannak ilyen műnek tűnő, gépies mozdulatok, de nagyon sokszor nagyon szép az egész.
Sajnos sokszor nem túl előnyös kameraállásokból és messziről mutatják a gyakorlatokat.
De ezeket leszámítva tényleg a legszebb sport!
Szerintem szép sportág. Van benne kihívás bőven, nem lehet egyszerű fejjel lefelé ritmusra csinálni például. Úszni tudok persze, de ilyeneket nem próbáltam soha. :D Másrészt szexi látvány is, igen, ahogy mozognak a vízben, meg amikor kiemelkednek. Az erőltetettségből viszont valóban visszavehetnének, egy kicsit lazábban is odaállhatnának néha, és még szebb lenne.
Megjegyzem, a legutóbbi vizes világbajnokságon közben már férfiversenyzők is megjelentek. Azt azért nem kéne szerintem. A szinkronúszást meg kéne hagyni női sportágnak teljesen. El kéne fogadni, hogy vannak olyan sportok, amik nem valók a nőknek, és vannak olyanok is, amik a férfiaknak nem állnak jól...
4. Én próbáltam hasonlót. Fejjel lefelé még csak lehet lebegni 2 méter mély vízben, de hogy még úgy mozogni is, és hogy valami kint legyen belőlem a vízből, az elsőre eléggé lehetetlennek tűnt. :D
Egyébként persze, szexi, ha szép lábuk van a nőknek, az külön rádob.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!