Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Fiúk! Szerintetek a szinkronús...

Fiúk! Szerintetek a szinkronúszás szép/szexi sportág?

Figyelt kérdés
[link]

2016. júl. 24. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Egyáltalán nem. Botrány ahogy vonulnak azzal az erőltetett művigyorral. Az, hogy úgy mozognak a medencébe menet, mint a gépek. A medencében való mutatványozás már nem ennyire szörnyű, de szépnek akkor sem találom.

Viszont kétségtelen, hogy olyan izmokat fejleszt, mely igazán szexi külsőt eredményezhet.

2016. júl. 24. 22:45
 2/7 anonim ***** válasza:
46%

Ráadásul veszélyes!

Mivel mindent mindenkinek ugyanúgy kell csinálnia, ha az egyikükü fuldokolni kezd, a többinek is köte

2016. júl. 24. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, hogy a művigyor nagyon gépies és borzalmas, ahogy a bevonulós mozdulatok is.

Időnként magában a sportban is vannak ilyen műnek tűnő, gépies mozdulatok, de nagyon sokszor nagyon szép az egész.

Sajnos sokszor nem túl előnyös kameraállásokból és messziről mutatják a gyakorlatokat.

De ezeket leszámítva tényleg a legszebb sport!

2016. júl. 25. 00:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szép sportág. Van benne kihívás bőven, nem lehet egyszerű fejjel lefelé ritmusra csinálni például. Úszni tudok persze, de ilyeneket nem próbáltam soha. :D Másrészt szexi látvány is, igen, ahogy mozognak a vízben, meg amikor kiemelkednek. Az erőltetettségből viszont valóban visszavehetnének, egy kicsit lazábban is odaállhatnának néha, és még szebb lenne.

Megjegyzem, a legutóbbi vizes világbajnokságon közben már férfiversenyzők is megjelentek. Azt azért nem kéne szerintem. A szinkronúszást meg kéne hagyni női sportágnak teljesen. El kéne fogadni, hogy vannak olyan sportok, amik nem valók a nőknek, és vannak olyanok is, amik a férfiaknak nem állnak jól...

2016. júl. 25. 05:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4. Én próbáltam hasonlót. Fejjel lefelé még csak lehet lebegni 2 méter mély vízben, de hogy még úgy mozogni is, és hogy valami kint legyen belőlem a vízből, az elsőre eléggé lehetetlennek tűnt. :D

Egyébként persze, szexi, ha szép lábuk van a nőknek, az külön rádob.

2016. júl. 25. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
En lany vagyok es szinkronuszok most ufy mondok nektek véleményt. Amit az olpian művelnek az szerintem kemeny de hat ez van elsportolok... A Szerintetek undorito eltúlzott dolgokra smink járás beallas... azert van szukseg hogy a tavol lévők is lássák odavonzza a tekinteteket. A erőltetett mosolyrol mé csak annyit hogy ez nem mindig van. Leginkabb kurje választja. Es az erőltetett mosoly is azert kell hogy minel jobban lassak a birok hogy élvezik azt amit csinálnak, emiatt pedig ha nem is is sok egesz ponttal de nehany tizeddel feljebb tolja a pontjukat amin lehet a dobogossaguk mulik. Amugy szep sport, nehez csinalni hobbi szinten is, nem hogy magasabban. Nagyon sok kemeny edzés erősítés nyújtás lazitas balett tánc zenére számolás... minden kell hozza. Arrol meg hogy mar ferfiak is indulhatnak egy kicsit sok szerintem. Hagyjak meg a noknek, nem mutatnak olyan jol ok fejjel lefele... De ez mind csak az én véleményem/ meglátásom meg néhány teny.
2016. dec. 30. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok.Nekünk kötelező a mű mosoly meg a robotos dolgozás mert csak így tudunk kijutni az olimpiára.Ti tudnátok menyi munka van egy ilyen kürt.Abban egyet értek hogy a lábizom az sok és sexi.De nem veszélyes mert aki nem hülye az normálisan megtaluja és nem fog meghalni.Hogy ha valaki fuldokolni kezd akkor feljön ,mert egy jó edző mindenre felkészít
2021. márc. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!