Ti elismeritek sportnak a férfi szinkronúszást?
Láttam egy videót egy francia versenyről és tetszett. Tetszett, hogy nem tolták nőiesen és sok erőelemet vittek bele. Szerintetek egyszer elismerik mint sportot. Amúgy meg a vizibalett, amiből kifejlődött s sport férfisport volt az 1800-as években. :-O
íme a videó:
https://www.youtube.com/watch?v=IHEm1JI_azY
Nem tudom, mi ihlette a kérdést, csak sima vélemény - vagy Te is űznéd.
Nyilván van sportértéke, nem kevés - hiszen rengeteget edzenek szárazföldön is, úsznak, stb., stb. De... Hát nah... Végignéztem a videót becsülettel, ám kevés ennél férfiatlanabb mozdulat van, mint vízben fejjel lefelé pancsikálni, meg terpeszteni spiccben.
Én nem örülnék, ha a pasim szinkronúszó lenne. :)
Nem ismerném el. Én férfi vagyok és szívesen sportolnék ilyet ugyan, de szűkebb keretek között. Szívesen megtanulnék vízben ilyen mozdulatokat és örömmel csinálnám, hobbi, mozgás kedvéért, de nyilvánosság előtt nem röhögtetném magam vele.
Még így, hogy én is nagy örömmel csinálnám, így sem ismerném el, mert maga a látványa egyáltalán nem férfias. Más dolog, ha valaki szeret a vízben szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!