Az női úszóknak lapos a melle?
A feszes úszódressz lenyomja nekik, az egész biztos.
Biztosan az edzés is alakítja az alakjukat, de szerintem nem lapos a melle az összes úszónak.
Hát.. Ha kisebb a mellük, akkor valószínűleg gyorsabban tudnak úszni. És gondolom versenyközvetítést nézel, ahova a jobbak, gyorsabbak kerülnek be. -> Vond le a következtetést.
Én legalábbis így gondolom..
gyakorlatilag az összes komoly sportolónőnek kicsi a melle. Legalábbis jóval kisebb, mint amilyen egyébként lenne ha nem sportolna.
Izomzat igy alakul ki.
A bnőm is ha sokat aerobikozik (minden nap) akk kicsit összemegy, ha lazsál pár hónapot, rögtön " kevésbé lesz lapos".
Ez adotság kérdése is :)
Minden ember más és más, van aki szerencsés és olyan géneket örökölt h a sok edzés mellet is nagy keblekkel áldotta meg őt a sors. Van akinek meg lapos úgy, hogy soha nem edzett. Az edzés csak kevésbé befolyásolja a dolgokat. Bár én nem úszó, hanem polós voltam, de az úszó ismerőseim közt is voltak nagyobb keblűek, és nem feltétlen ők voltak a lasabbak. A dressz valóban leszorítja, szóval nem igazán látni mit fed a valóság! A sportnak e téren egy befolyásoló hatása van. Befolyásolja a feszeséget, és ezzel formásabbá teszi a kebleket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!