Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az női úszóknak lapos a melle?

Az női úszóknak lapos a melle?

Figyelt kérdés
Én úgy figyeltem meg hogy az. De mitől van ez? Így születtek vagy a sok edzés, az úszás tette ilyenné őket? Vagy netán nem is lapos a mellük, csak én látom így?
2010. ápr. 6. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:

A feszes úszódressz lenyomja nekik, az egész biztos.

Biztosan az edzés is alakítja az alakjukat, de szerintem nem lapos a melle az összes úszónak.

2010. ápr. 6. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Meg a sok hormon...
2010. ápr. 6. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát.. Ha kisebb a mellük, akkor valószínűleg gyorsabban tudnak úszni. És gondolom versenyközvetítést nézel, ahova a jobbak, gyorsabbak kerülnek be. -> Vond le a következtetést.

Én legalábbis így gondolom..

2010. ápr. 6. 14:08
 4/8 anonim válasza:
Ezek a lányok fiatal koruk óta usznak. Ezáltal a mellizmuk nagy és erős. Azért van mellük is, de egy 100/F-es mellel nem biztos, hogy jól tudna úszni. Gondolom ezt a természet rendezi így, hogy aki sokat sportol annak nem nő nagyra.
2010. ápr. 6. 14:38
 5/8 anonim válasza:

gyakorlatilag az összes komoly sportolónőnek kicsi a melle. Legalábbis jóval kisebb, mint amilyen egyébként lenne ha nem sportolna.

Izomzat igy alakul ki.

A bnőm is ha sokat aerobikozik (minden nap) akk kicsit összemegy, ha lazsál pár hónapot, rögtön " kevésbé lesz lapos".

2010. ápr. 6. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
igen. mivel a mellizom elégeti a mellen lévő zsír, "abból táplálkozik".
2010. ápr. 7. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Bizony, lásd a többi kommentelőt, gyakorlatilag "ledolgozza" a mellét, pláne ha mellúszó, akkor aztán nem sok marad neki, még dressz nélkül se...
2010. máj. 7. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez adotság kérdése is :)

Minden ember más és más, van aki szerencsés és olyan géneket örökölt h a sok edzés mellet is nagy keblekkel áldotta meg őt a sors. Van akinek meg lapos úgy, hogy soha nem edzett. Az edzés csak kevésbé befolyásolja a dolgokat. Bár én nem úszó, hanem polós voltam, de az úszó ismerőseim közt is voltak nagyobb keblűek, és nem feltétlen ők voltak a lasabbak. A dressz valóban leszorítja, szóval nem igazán látni mit fed a valóság! A sportnak e téren egy befolyásoló hatása van. Befolyásolja a feszeséget, és ezzel formásabbá teszi a kebleket :)

2010. júl. 8. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!